• Vind de beste acties in één klik!
Uyuni producten

Uyuni at home

Ultiem thuis genieten met de producten van TREATMENTS® Uyuni. Met een Uyuni at home pakket kan je genieten van een zuiverende lichaamspakking, een verzorgend haarmasker en een verkoelende body mist.

Bekijk de voordelen

  • Uyuni producten van TREATMENTS
  • Uyuni producten van TREATMENTS

Wat kan ik verwachten van een Uyuni at home?

Ontspan thuis met een lichaamspakking en een verzorgend haarmasker. De verkoelende body mist brengt je naar de hoge zoutvlakte van Bolivia. Laat je verrassen door de verkwikkende topnoten uit eucalyptus, witte munt met een vleugje limoen.

Uyuni producten van TREATMENTS

Waarom Uyuni at home?

Geniet thuis op een moment waar je toe bent aan wellness maar niet de tijd heb op naar een wellnessresort te gaan. Even thuis wegdromen en laat alles even voor wat het is. Een heerlijke sauna ervaring voor thuis. Zeg nou zelf, dat wil toch iedereen?

Uyuni producten van TREATMENTS

Voordelen

Door de lichaampakking en het verzorgende haarmasker zul je je weer als herboren voelen. Jouw huid en haar zullen weer zijdezacht aanvoelen! Ontdek meer van de Uyuni at home:

  • ontspanning en verzorging van top tot teen;
  • geniet op een moment wanneer jij eraan toe bent;
  • thuis even wegdromen met geweldige saunageuren.

Acties met Uyuni at home

Wil jij graag gebruikmaken van de Uyuni at home? Ontdek de beste saunadeals voor een dagje pure ontspanning en boek jouw Uyuni at home tijdens het reserveren bij het wellnessresort of tijdens jouw dagje wellness.

Hoe werkt Uyuni at home?

Je ontvangt een setje mee naar huis bestaande uit: zuiverende lichaamspakking, een conditionerend haarmasker en een verkoelende body mist van Treatments. Breng allereerst het zuiverende Uyuni Body mask aan op het gehele lichaam en breng daarna het conditionerende haarmasker aan. Beide maskers laat je 15 tot 20 minuten inwerken. Na het afdouchen kan je de sessie afsluiten met een heerlijk geurende en verfrissende Uyuni Body mist. 

Voor wie is Uyuni at home?

Wil jij het wellnessgevoel mee naar huis nemen en relaxen? Dan dit is perfect voor jou! Je verlengd jouw dagje wellness met heerlijke Uyuni geuren. Deze set is voor iedereen geschikt, jong oud, man of vrouw alles kan! 

Kan ik Uyuni at home gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ja, dat kan! Het is belangrijk om vooral tijdens je zwangerschap soms even aan jezelf te denken. Plan een moment voor jezelf en het enigste wat je hoeft te doen is genieten. Lees alles over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt Uyuni at home?

Je kan dit zelf inplannen thuis! Even een moment voor jezelf, hoe fijn is dat. Je ontvangt een lichaamspakking en een haarsmasker welke beide 15 tot 20 minuten moeten inwerken en daarna kan je alles afdouchen en nog genieten van een verfrissende Uyuni body mist. 

Waar kan ik Uyuni at home kopen?

Je wilt jezelf natuurlijk af en toe verwennen. Hoe leuk is het om dan de wellness een beetje mee naar huis te nemen? Je kan dit setje kopen bij de Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaWeesp, Thermen Holiday, SpaSense, SpaPuur of SpaWell. Dit kan vooraf of tijdens jouw bezoek aan het wellnessresort.