• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw geeft rasul aan man in sfeervolle hamamruimte

Ontspanning begint op sauna.nl

Gezond leven, we zijn er maar druk mee. Je zorgt dat je regelmatig beweegt, bewust gezond eet en je gaat voor een goede nachtrust. Maar ben je ook nog een beetje ontspannen? Neem eens tijd voor jezelf, met een dagje sauna. Ontspanning begint op sauna.nl. Vind de beste acties in 1 klik!

Op sauna.nl vind je naast de beste acties ook alle informatie, inspiratie en tips over sauna & wellness

sauna.nl maakt wellness weer zo belangrijk als het hoort te zijn

Het doel van sauna.nl is dat een dagje sauna weer een belangrijk onderdeel wordt van jouw gezonde en gelukkige leven. Je weet vast dat je goed moet slapen, voldoende moet bewegen en gezond moet eten.
Wat je soms vergeet, is dat ontspanning daar ook bij hoort.

sauna.nl maakt een dagje wellness makkelijk & toegankelijk voor iedereen”

Vergeet niet te ontspannen

Tijd voor jezelf nemen en even ontsnappen aan de drukte van alledag wordt steeds belangrijker. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Rust staat niet in onze agenda's en is daardoor erg waardevol. Zorg dat je tijd neemt voor ontspanning.

“Tijd voor jezelf nemen is belangrijk, want het maakt je gelukkiger én gezonder”

Twee vrouwen met ogen dicht rusten in bad

Geschiedenis

De mens heeft van nature aandacht voor rust en ontspanning. Ons lichaam geeft aan als het moe is of zelfs uitgeput raakt. 1000 jaar geleden wisten we beter dat het belangrijk is om te ontspannen voor een gezond en gelukkig leven dan nu. De Grieken, de Romeinen en de Perzen gebruikten al langer wellness om te ontspannen. In badhuizen, hamams en kuuroorden kwamen mensen regelmatig om tot rust te komen en hun lichaam te reinigen.

Jonge vrouw in warm hamambad

Geen tijd meer voor ontspanning

Er is in de tussentijd een hoop veranderd, zeker de laatste jaren. Het leven in de 21e eeuw is een stuk hectischer dan 1000 jaar geleden. We zijn lekker druk. En vaak zelfs een beetje te druk. Daarom kan iedereen wel wat rust gebruiken. Een dagje tijd voor jezelf, de batterij weer helemaal opladen, even offline zijn, een dagje ontspanning, je lichaam én geest laten rusten, je gedachten even verzetten. Kortom: even helemaal niets.

  • Jonge man en vrouw brengen rasul aan op hun houd
  • Vrouw geniet in sauna van de aangename warmte
  • Man brengt rasul aan op schouder
  • Vrouw heeft handen in het water van de waterval
  • Man giet warm water over zijn schouder

Gun jezelf regelmatig rust om een hectisch leven aan te kunnen.

Onze missie

Iedereen ontspanning bieden en een dagje wellness onderdeel maken van een gezonde manier van leven.

Wij zijn er voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je nou 20 of 80 jaar oud bent. Of je man of vrouw bent. Of je in Groningen of Amsterdam woont. Of je gaat voor alleen een rondje sauna of liever kiest voor een uitgebreid verwenarrangement. 

“Het is tijd voor ontspanning als je geen tijd meer hebt voor ontspanning”

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Exclusieve aanbiedingen

Op sauna.nl vind je exclusieve acties bij de mooiste wellnessresorts. sauna.nl inspireert, informeert én staat boordevol tips. Zo kan je goed voorbereid en zonder stress optimaal genieten van een dagje sauna.

Vind de beste acties in één klik!

Bekijk ons aanbod

Hoe doen we dat?

  • sauna.nl is toegankelijk voor iedereen. Door het bieden van exclusieve aanbiedingen, van een sauna entree tot een uitgebreid arrangement, voor de best beschikbare prijs.
  • Door op sauna.nl jou te inspireren, enthousiasmeren, informeren en te motiveren om meer tijd te nemen voor ontspanning.
  • Wellness als essentieel onderdeel van een gezond en gelukkig leven toegankelijk maken voor iedereen.