• Vind de beste acties in één klik!
Vrouw geeft rasul aan man in sfeervolle hamamruimte

sauna.nl alle informatie, inspiratie én de beste deals op één plek

Wellness is al zo oud als de weg naar Rome, maar ergens onderweg zijn we het belang van rust en ontspanning een beetje vergeten. We maken nergens tijd meer voor! Als gevolg daarvan kampen velen met burn-outs en stressgerelateerde klachten. sauna.nl geeft een dagje wellness weer de aandacht die het verdient, zodat je regelmatig de rust en ontspanning krijgt die je nodig hebt. Zo helpen we je aan een gezond en gelukkig leven.

Het is tijd voor wellness!

sauna.nl maakt wellness weer zo belangrijk als het hoort te zijn

sauna.nl maakt een dagje wellness als essentieel onderdeel van een gezond en gelukkig leven toegankelijk voor iedereen. Een dagje wellness moet weer net zo belangrijk worden als ingeburgerde concepten als gezonde voeding, voldoende beweging en genoeg slaap. Wellness is minstens net zo belangrijk voor je gezondheid, maar hier wordt minder tijd voor vrijgemaakt. We zien het als onze missie om de aloude kracht van wellness weer in ere te herstellen en onderdeel te maken van een gezond en gelukkig leven.

Twee vrouwen met ogen dicht rusten in bad

Geschiedenis

De mens heeft van nature aandacht voor rust en ontspanning. Ons lichaam geeft aan als het moe is of zelfs uitgeput raakt. 1000 jaar geleden wisten we beter dat het belangrijk is om te ontspannen voor een gezond en gelukkig leven dan nu. De Grieken, de Romeinen en de Perzen gebruikten al langer wellness om te ontspannen. In badhuizen, hamams en kuuroorden kwamen mensen regelmatig om tot rust te komen en hun lichaam te reinigen.

Jonge vrouw in warm hamambad

Geen tijd meer voor ontspanning

Er is in de tussentijd een hoop veranderd, zeker de laatste jaren. Het leven in de 21e eeuw is een stuk hectischer dan 1000 jaar geleden. We leven in een gejaagde samenleving waarin nauwelijks nog tijd is. Waarin je een dagtaak hebt aan het in de lucht houden van alle ballen en tegelijkertijd nergens tijd voor lijkt te hebben. Niet voor niks hebben veel mensen last van burn-outs en stressgerelateerde klachten. Blijf je doordenderen om ballen in de lucht te houden? Dan geniet je minder van de kleine dingen, ben je constant moe en voel je je niet fit. 

  • Jonge man en vrouw brengen rasul aan op hun houd
  • Vrouw geniet in sauna van de aangename warmte
  • Man brengt rasul aan op schouder
  • Vrouw heeft handen in het water van de waterval
  • Man giet warm water over zijn schouder

Gun jezelf regelmatig rust om een hectisch leven aan te kunnen.

Onze missie

Iedereen ontspanning bieden en een dagje wellness onderdeel maken van een gezonde manier van leven.

Wij zijn er voor iedereen. Het maakt dus niet uit of je nou 20 of 80 jaar oud bent. Of je man of vrouw bent. Of je in Groningen of Amsterdam woont. Of je gaat voor alleen een rondje sauna of liever kiest voor een uitgebreid verwenarrangement. Wij bieden iedereen graag een dagje even helemaal niets met exclusieve aanbiedingen voor de beste prijs van de mooiste wellnessresorts. Het is toch heerlijk om af en toe even te ontsnappen aan de drukte van alledag?

“het is tijd voor ontspanning als je geen tijd meer hebt voor ontspanning”

We zijn lekker druk. En vaak zelfs een beetje te druk. Daarom kan iedereen wel wat rust gebruiken. Een dagje tijd voor jezelf, de batterij weer helemaal opladen, even offline zijn, een dagje ontspanning, je lichaam én geest laten rusten, je gedachten even verzetten. Kortom: even helemaal niets.

Wij geloven dat ontspanning, tijd voor jezelf en even ontsnappen aan de drukte van alledag steeds belangrijker wordt. Niet alleen fysiek maar ook mentaal. Rust is een schaarste en daardoor erg waardevol. Toch is tijd voor jezelf nemen belangrijk, want het maakt je gelukkiger én gezonder.

Maar waarom maken wij te weinig tijd voor onszelf? We weten wel dat ontspanning belangrijk is, maar het is lastig in te plannen. Je werk, gezin en sociale leven slurpen al je tijd en energie op. Je zet jezelf niet altijd op de eerste plek. Herkenbaar?

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Exclusieve aanbiedingen

Op sauna.nl vind je exclusieve acties bij de mooiste wellnessresorts. sauna.nl staat boordevol tips over een dagje sauna, geeft je veel inspiratie en informatie. Zo kan je goed voorbereid, zonder stress optimaal genieten van een dagje ontspanning bij de mooiste wellnessresorts. Het aanbod variëert van een sauna entree tot een luxe wellnessarrangement. Eenvoudig, makkelijk en snel te boeken.

Bekijk ons aanbod

Hoe doen we dat?

  • sauna.nl is toegankelijk voor iedereen. Door het bieden van exclusieve aanbiedingen, van een sauna entree tot een uitgebreid arrangement, voor de best beschikbare prijs.
  • Door op sauna.nl jou te inspireren, enthousiasmeren, informeren en te motiveren om meer tijd te nemen voor ontspanning.
  • Wellness als essentieel onderdeel van een gezond en gelukkig leven toegankelijk maken voor iedereen.