• Dé wellness-specialist
 • Veilig en gemakkelijk
 • Altijd de beste acties
Mensen genieten van het warme water en de zon in Zoutwaterbad

Wellnessresort Veluwse Bron

Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur. Een prachtig natuurmeer en een uitgestrekt wellnessgebied geven je het gevoel van een dagje vakantie op een ware droombestemming. Ontdek bijvoorbeeld de wildobservatiesauna met een uniek uitzicht over het meer en het daarachter gelegen bos. Er zijn talloze sauna's en baden te vinden, met verrassende thema's. Er is altijd wat te doen!

Ontdek de beste deals

 • Drie vrouwen ontspannen in een whirlpool
 • VIP Lounge met relax stoelen bij Veluwse Bron
 • hamambad
 • Sfeervolle zoutsteensauna bij Veluwse Bron
 • Herfst bij wellnessresort Veluwse Bron

Meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland

Veluwse Bron staat bekend als het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland. Ruim opgezet, midden in de Veluwse natuur. Dankzij een slimme indeling van faciliteiten ervaar je veel privacy; ideaal als je jouw eerste dagje sauna beleeft! Er zijn sauna's en baden te vinden voor de beginnende, gevorderde en ervaren saunaganger. Bij Veluwse Bron kan je stoom afblazen in één van de sauna's, jouw lichaam een boost geven in een ontspannend bad én opladen onder het genot van een vers bereide maaltijd. Unieke belevingen of rituelen ervaren? Dat kan! Ontdek deze rituelen met één van de acties van sauna.nl.

Acties van Veluwse Bron

Donkere kelo sauna bij Veluwse Bron

Uitgebreide keuze aan sauna's

Een bezoek aan de sauna zorgt er niet alleen voor dat je tot rust komt, je verliest ook nog eens afvalstoffen én het verbetert je weerstand. Veluwse Bron telt meer dan 20 sauna's. Verschillende soorten sauna's, zowel binnen als buiten en met temperaturen tussen 45°C en 95°C. Zo is er voor de beginnende, gevorderde en ervaren wellnessliefhebber meer dan genoeg keus. In sommige sauna's worden wellnessrituelen gegeven, vraag hierna bij de receptie.

Zoutwaterbad in het donker bij Veluwse Bron

Verwarmde en koude baden

Tot rust komen in een verwarmd bad of opfrissen in één van de verkwikkende baden. Baden zijn onmisbaar tijdens een dagje ontspanning bij Veluwse Bron! Met 9 verschillende baden met temperaturen tussen 8°C tot boven de 30°C valt er genoeg te ontdekken tijdens jouw dagje wellness. Het zoutwaterbad is bijvoorbeeld zuiverend en weldadig voor de huid; een must do! En wat dacht je van een dip in het dompelbad, durf jij?

Acties van Veluwse Bron

Dit zijn de beste deals voor een dagje wellness bij Veluwse Bron. Onze tip: kies waar jij blij van wordt, dat is altijd de beste keuze.

 • Hallo herfst special
  Veluwse Bron

  Hallo herfst special

  Veluwse Bron, Emst
  €65,60 €42,95 -35%
  Aanbieding bekijken
 • Avond sauna special
  Veluwse Bron

  Avond sauna special

  Veluwse Bron, Emst
  €47,90 €33,95 -29%
  Aanbieding bekijken
 • Zen sauna special
  Zwaluwhoeve

  Zen sauna special

  Hierden
  €64,80 €42,95 -34%
  Aanbieding bekijken
 • Hallo sauna.nl special
  Top deal
  Veluwse Bron

  Hallo sauna.nl special

  Geldig t/m 24 december 2021
  Veluwse Bron, Emst
  €55,45 €29,95 -46%
  Aanbieding bekijken
 • Spa sauna special
  Veluwse Bron

  Spa sauna special

  Veluwse Bron, Emst
  €50,75 €32,95 -35%
  Aanbieding bekijken
 • Hot & cold sauna special
  Veluwse Bron

  Hot & cold sauna special

  Veluwse Bron, Emst
  €57,70 €38,95 -32%
  Aanbieding bekijken
 • Anti-stress sauna special
  Veluwse Bron

  Anti-stress sauna special

  Veluwse Bron, Emst
  €55,75 €35,95 -36%
  Aanbieding bekijken

Resort

Veluwse Bron, een ware droombestemming dus! Een rustgevende plek waar je een dagje offline kan gaan en tijd voor jezelf kan nemen. Want goed voor jezelf zorgen is essentieel voor een gelukkiger leven, en dat vinden we belangrijk. 

Regio

Veluwse Bron heeft een centrale ligging en is omgeven door het prachtige natuurgebied de Veluwe. Gelegen aan een natuurmeer is het uitzicht adembenemend en rust en stilte gegarandeerd. Kom je met de auto? Uiteraard is er voldoende parkeergelegenheid op de daarvoor bestemde parkeervakken direct naast het wellnessresort. 

Kneipp kuurtuin met onderwaterpad

Prikkel je zintuigen, geniet van de prachtige tuin en koel af volgens de Kneipp afkoelmethode. Ken jij deze Kneipp afkoelmethode al? Hierbij staat de afwisseling van warm en koud centraal. Dus: eerst het lichaam opwarmen, dan heel even snel afkoelen in koud water en vervolgens weer opwarmen. Ga jij deze methode uitproberen? Vergeet niet te genieten van de prachtige tuin en het uitzicht. 

Diverse restaurants

Voldoende eten en drinken is belangrijk, vooral tijdens een dagje wellness! Want, ook al voelt het als ontspanning, de wisselende temperaturen zorgen ervoor dat jouw lichaam hard aan het werk is. Veluwse Bron heeft meerdere restaurants waar jij kan genieten van de lekkerste lunch- en dinergerechten, snacks en verfrissende drankjes.

Badkledingdagen

Ga je voor het eerst naar de sauna, of draag je liever badkleding tijdens jouw dagje wellness? Bij Veluwse Bron is het iedere maandag en laatste zondag van de maand badkledingdag. Op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht, op reguliere dagen is het dragen van badkleding niet toegestaan. 

Ontspannende behandelingen

Laat de drukte van alledag even los en geniet van een ontspannende behandeling! Kies uit verschillende behandelingen van minimaal 25 minuten, waarbij diverse massagetechnieken worden gebruikt. De perfecte toevoeging aan jouw dagje ontspanning bij Veluwse Bron.

Unieke rituelen

Niet alleen kan je genieten van bijzondere behandelingen, je kan ook deelnemen aan unieke wellnessrituelen. Prikkel je zintuigen met de geuren van TREATMENTS®, geniet van rustgevende muziek en ervaar alle unieke belevingen! Dit maakt jouw dagje wellness op de Veluwe echt compleet.