• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Thermen Holiday

Wellnessresort Thermen Holiday

Even helemaal niets. Dat kan bij Thermen Holiday! Gelegen in Schiedam biedt dit wellnessresort een oase van rust middenin de Randstad. Ervaar de wondere wereld van wellness en geniet van bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten.

Ontdek de beste deals

  • Hamambad
  • Ingang kelo
  • Hobbitsauna met mensen
  • Kelo sauna met mensen
  • Buitenbad avond met mensen
  • Binnenbad met mensen

Acties van Thermen Holiday

Dit zijn de beste deals voor een dagje wellness bij Thermen Holiday. Onze tip: kies waar jij blij van wordt, dat is altijd de beste keuze.

Oase van rust middenin de Randstad

Stap binnen in de wereld vol luxe van Thermen Holiday. Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet tijdens jouw dagje wellness van warme sauna's, ontspannende baden en ervaar unieke rituelen. Let niet op de tijd, maar neem eens de tijd! 

20211027 IWR ThermenHoliday infraroodsauna

Bijzondere sauna's

Een bezoek aan de sauna werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest, het lichaam voert afvalstoffen af en door de wisselende temperaturen verbetert je weerstand! Voor de beginnende saunaganger zijn er bij Thermen Holiday sauna's tot ongeveer 75°C en voor de gevorderde saunaganger zijn er sauna's met een milde temperatuur tot 80°C. Breng jij regelmatig een bezoek aan de sauna? Probeer dan eens een sauna met een temperatuur boven de 85°C.

20211027 IWR ThermenHoliday binnenzwembad 2

Ontspannende baden

Neem tijdens een dagje wellness bij Thermen Holiday de tijd voor een warm (of koud) bad, het heeft namelijk een ontspannende werking. Vooral na een saunaronde is het belangrijk om het lichaam goed af te laten koelen, neem daar dus de tijd voor! Ervaar warme baden, dompelbaden, prikkel je zintuigen in de Kruidentempel én ervaar het vernieuwde Hamam bad!

Resort

Hoe heerlijk is het om even te kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag? Geniet van ontspannende sauna's, warme en koude baden en maak jouw dagje wellness compleet met een unieke behandeling of ritueel. Ga even offline en pak dat moment voor jezelf! 

Regio

Het wellnessresort, gelegen in Schiedam, is de perfecte uitvalsbasis vanuit de Randstad. Thermen Holiday is met zowel de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar, op 5 minuten lopen is een tramstation waar je in en uit kan stappen.

Grote tuin met diverse sauna's en baden

In de prachtige tuin van Thermen Holiday is het ieder seizoen genieten. De perfecte plek om je tijdens een dagje wellness even terug te trekken en tot rust te komen. Om te ontspannen in een warme sauna, een baantje te trekken in het buitenbad of om de spieren los te maken in een bubbelbad. 

Mooie grote rustruimtes

Uitrusten: daar is een dagje wellness voor Thermen Holiday voor! En om ervoor te zorgen dat jij fysiek én mentaal tot rust kan komen, zijn er grote rustruimtes waar je na een saunaronde even kan ontspannen, geheel in Oosterse sfeer voor een extra unieke beleving. 

Badkledingdagen

Draag je liever badkleding tijdens jouw dagje wellness, of ga je voor het eerst naar de sauna? Bij Thermen Holiday is het om en om op zaterdag en zondag badkledingdag, op deze dagen is het dragen van badkleding verplicht. Kom je niet op een badkledingdag, dan is het dragen van badkleding niet toegestaan.

Bijzondere belevingsrituelen

Ze zijn uniek en voegen extra beleving toe aan jouw dagje wellness: belevingsrituelen. Prikkel de zintuigen, laat je meeslepen en breng lichaam en geest weer in balans! 

Unieke behandelingen

Op zoek naar dat extraatje tijdens jouw dagje wellness? Geef je lichaam een boost met een behandeling bij Thermen Holiday. Geniet tenminste 25 minuten van één van de massages, gegeven door een professioneel masseur of masseuse.