• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Mensen ontspannen in prachtige Zoutsteensauna van SpaSense

Wellnessresort SpaSense

SpaSense geeft bourgondisch genieten een compleet nieuwe betekenis. Van culinaire maaltijden tot uitgebreid genieten in verschillende sauna's en baden. En wat dacht je van de beroemde löyly's? In de mooie provincie Brabant weten ze precies hoe ze je compleet in de watten kunnen leggen.

Ontdek de beste deals

  • Tuin
  • Opgietsauna
  • Haardsauna
  • Muzieksauna mensen
  • Buitenbad
  • Vrouwen relaxen in tuin

Acties van SpaSense

Nog niet bekend met SpaSense? Of gewoon op zoek naar de beste deal? Je vindt ze hieronder.

Waan jezelf in alle luxe bij SpaSense

Onder de rook van Eindhoven, in het kleine maar gezellige Brabantse plaatsje Geldrop vind je wellnessresort SpaSense. Bekend om de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Laat je verrassen door de ruime tuin en alle unieke faciliteiten. Heerlijk genieten van warme sauna's, afgewisseld met een bezoekje aan het bijzondere Kneipp voetenbad dat 's avonds prachtig verlicht is. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het restaurant, bij SpaSense weten ze namelijk precies wat bourgondisch genieten is.

Stoombad SpaSense met mozaïek

Sauna's met verschillende temperaturen

Ben jij een fanatieke saunaganger? Of ga je voor het eerst een dagje wellness beleven? SpaSense heeft voor een ieder wat wils. Elke sauna heeft een andere temperatuur, sfeer en beleving. Start jouw saunarondje eens met een bezoek aan de Solekamer van 40C°. En ga de uitdaging aan: ervaar de Chinese mintsauna met temperaturen die kunnen oplopen tot wel 95C°. 

20191212 IWR SpaSense binnenzwembad 3

Verwarmde baden zowel binnen als buiten

Pak een heerlijk relaxmomentje in één van de vele baden. Trek een paar baantjes in het prachtige binnenbad of ervaar de weldadige warmte van één van de whirlpools. Met temperaturen van rond de 30°C een hemelse ervaring voor jouw lichaam. Vergeet jouw saunarondje niet af te sluiten met een heerlijk koud dompelbad of een verfrissende stortemmer. Zo haal je alles uit jouw dagje wellness.

Resort

Laat al je zintuigen prikkelen en ervaar de bijzondere werking van de beroemde Löyly's van SpaSense. Geniet van alle sauna's, mooie baden en alle luxe die je van een dagje wellness mag verwachten. Ervaar dit prachtige kleinschalige wellnessresort in Brabant, je komt echt niets te kort!

Brabantse gastvrijheid

In de natuurrijke omgeving ten zuiden van Eindhoven vind je SpaSense. Brabantse gastvrijheid en pure ontspanning komen samen in dit kleine, maar gezellige wellnessresort. Je wordt warm onthaald door het team van vaste medewerkers. Bij dit wellnessresort draait alles om de prachtig aangelegde tuin die voorzien is van de meest moderne faciliteiten. 

Mooiste Kelo sauna van Brabant

Beleef sauna op zijn puurst in de ruim opgezette Kelo sauna, de mooiste van heel Brabant. Met temperaturen die oplopen tot ruim boven de 90C°, de heerlijke geur van dennen en de bekende Löyly's is de Kelo sauna eentje die je sowieso bezocht moet hebben!

Bourgondisch genieten

Goed eten en voldoende drinken is erg belangrijk tijdens een dagje wellness. Waar kan je dat beter doen dan bij SpaSense? Met lokale ingrediënten weten de koks dagelijks culinaire hoogstandjes op tafel te serveren. Ervaar wat bourgondisch genieten zoals het bedoeld is.

Bijzondere behandelingen

Laat je meevoeren naar verre oorden en lang vergeten tijden tijdens een van de bijzondere  behandelingen. Geïnspireerd én gebaseerd op de technieken uit vervlogen tijden en beschavingen. Droom even helemaal weg, laat je zintuigen prikkelen en kom even helemaal tot rust. Wanneer ga jij een dagje offline?