Over ons

Wil je graag naar de sauna en ben je opzoek naar de goedkoopste tickets? Heb je geen zin om mee te doen aan veilingen en constant de biedingen in de gaten te moeten houden? Koop dan je sauna entreetickets via Sauna.nl!

Sauna.nl biedt de goedkoopste saunatickets voor de mooiste sauna’s en wellnessresorts van Nederland. Wat dacht je van entree met korting voor de Veluwse Bron, Elysium of de Zwaluwhoeve? Ook kun je op dit moment via Sauna.nl terecht bij SpaPuur, Thermen Holiday, SpaSense, SpaWell en SpaWeesp. Houdt de website in de gaten voor uitbreiding in het aanbod!

Naast dat je een hoge korting krijgt op de entreeprijzen (zowel op een dagentree als op een avondentree), betaal je GEEN administratiekosten. Wel betaal je op vrijdag, zaterdag, zondag en badkledingdagen een toeslag van €2 p.p. Deze toeslag betaal je aan het resort.

In verband met de coronamaatregelen ben je verplicht om vooraf te reserveren. Reserveren kan via de website van het betreffende wellnessresort door daar te klikken op ‘E-ticket verzilveren’. Wil je een behandeling of ritueel bijboeken dan kan dat ook direct online.

Sauna.nl is een initiatief van IWR BV. Mocht je vragen hebben of staan er onduidelijkheden op de website? Neem dan contact op met onze Klantenservice via info@sauna.nl.