Over ons

Wil je graag naar de sauna en ben je opzoek naar de goedkoopste tickets? Heb je geen zin om mee te doen aan veilingen en constant de biedingen in de gaten te moeten houden? Koop dan je sauna entreetickets via Sauna.nl!

Sauna.nl biedt de goedkoopste saunatickets voor de mooiste sauna’s en wellnessresorts van Nederland. Wat dacht je van entree met korting voor de Veluwse Bron, Elysium of de Zwaluwhoeve? Ook kun je op dit moment via Sauna.nl terecht bij SpaPuur, Thermen Holiday, SpaSense en SpaWell. Houdt de website in de gaten voor uitbreiding in het aanbod!

Weet je waarom Sauna.nl de goedkoopste is? Naast dat je een hoge korting krijgt op de entreeprijzen (zowel op een dagentree als op een avondentree), betaal je GEEN toeslagen of andere bijkomende kosten. Je betaalt dus 1 vaste prijs en komt achteraf niet voor verrassingen te staan door nog te betalen reserveringskosten, weekendtoeslagen of badkledingdagtoeslagen.

Nog een ander bijkomend voordeel is dat je met je saunaentree via Sauna.nl niet verplicht bent om vooraf te reserveren. Je e-ticket is je entreebewijs voor de sauna en je kunt deze dus meenemen op de dag dat je gaat. Mocht je nog een behandeling of een lunch/dinerbuffet willen bijboeken, dan dien je wel vooraf te reserveren. Dit heeft te maken met de beschikbaarheid bij de betreffende sauna of wellnessresort.

Sauna.nl is een initiatief van IWR BV. Mocht je vragen hebben of staan er onduidelijkheden op de website? Neem dan contact op met onze Klantenservice via info@sauna.nl.