• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
1

Kerst Sauna Cadeau

Op zoek naar een origineel kerstcadeau? Verras je dierbaren dit jaar met ontspanning tijdens de feestdagen. Ontdek acties voor een relax cadeau deze kerst met onze selectie wellnessresorts in Nederland. Op sauna.nl vind je de beste locaties, waaronder populaire bestemmingen zoals Veluwse Bron en Thermen Barendrecht. Je bezorgt de ontvanger niet alleen een relaxed cadeau onder de boom, maar ook een ontspannen vooruitzicht! Ontdek nu de perfecte kerstgeschenken op sauna.nl.

De beste acties

Hoe werkt het?

1. Plaats een bestelling

2. Kies voor 'bestellen als cadeau voor iemand anders'

3. Schrijf een persoonlijke boodschap

4. Rond de bestelling af en verzend
de e-tickets naar de ontvanger 

5. De ontvanger krijgt een e-mail met persoonlijke boodschap en kan de e-tickets verzilveren bij het wellnessresort.

6. Het ontspannen kan beginnen!
Met kerstboom

Cadeau geven

Een dagje sauna cadeau is niet alleen ontspannen voor de ontvanger, maar ook voor de gever. Je bestelt al binnen enkele stappen één van de beste deals. Tijdens het bestellen kies je voor de optie ''Bestellen als cadeau voor iemand anders''. Hier kan je de gegevens van de ontvanger én de persoonlijke boodschap invullen. Rond de bestelling af en jouw sauna cadeau gelijk bij de ontvanger terecht.  

Bekijk alle acties van sauna.nl

3

Wellness in de winter

In de winter dalen de temperaturen en zijn de dagen kort. Grote kans dat we de behoefte krijgen aan warmte, rust en ontspanning. Door vaak naar de sauna te gaan, raakt het lichaam gewend aan wisselende temperaturen en heeft het meer weerstand voor virussen. Hierdoor kan het lichaam beter tegen de hitte in de zomermaanden en vatten we minder snel kou. Wie gun jij een heerlijk dagje sauna?

Meer informatie