• Vind de beste acties in één klik!
 • 100% beschikbaarheid
Mensen in Zoutsteensauna SpaWell

Sauna's nabij Peize

Peize: een klein dorpje ten zuiden van Groningen. Aan de rand van dit pittoreske dorpje vind je wellnessresort SpaWell. Een kleinschalig wellnessresort dat is voorzien van de warmste sauna's, meest ontspannende warme en koude baden en ruimtes waar je heerlijk tot rust kan komen. Vind hier de beste deals voor een ontspannend dagje sauna in Drenthe.

Meer info

 • Video
 • Sauna met open haard in het midden bij SpaWell
 • Mensen genieten in sfeervolle donkere sauna bij SpaWell
 • Twee mensen in binnenbad
 • Drie mensen in stoombad
 • Gebak bij het vuur
 • Kelo sauna bij SpaWell met sfeervolle open haard
 • Drie vrouwen in het restaurant van SpaWell met een smoothie

Wellnessresort SpaWell

Een prachtig, kleinschalig wellnessresort in Noord-Nederland met meer dan voldoende mogelijkheden voor een heerlijke dag ontspanning. Ervaar warme sauna's, ontspannende baden en geniet van een hapje of een drankje in het gezellige restaurant. Ontsnap aan de drukte van alledag.

Stap in de wereld van wellness bij SpaWell
 • Moderne en ruime saunafaciliteiten;
 • Uitgestrekte tuin met wellnessfaciliteiten;
 • Unieke rituelen en behandelingen.

Vind je het idee van naakt zijn niet zo prettig? Dan is een badkledingdag de perfecte manier om toch te genieten van een dagje wellness. Op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Ontdek het resort

Openbaar vervoer

Wellnessresort SpaWell is het beste bereikbaar met de auto, maar ook met het openbaar kan je bij het wellnessresort komen. Vanaf station Groningen kan je bus 4 nemen en uitstappen bij Bushalte P+R Peize. Vanaf daar is het nog ongeveer 12 minuten lopen naar het wellnessresort. Kom je met de auto, dan is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid. Parkeren is gratis! 

Hotels & B&B's

Op zoek naar de ultieme saunabeleving waarbij je volledig tot rust komt? Kies dan voor een dagje ontspanning bij SpaWell mét overnachting! Zo hoef jij voorafgaand of na jouw saunabezoek maar een klein stukje te rijden. Kies voor een bed & breakfast of één van de hotels die in de nabije omgeving van het wellnessresort liggen. Wat kies jij?

Alles over sauna

Wist je dat een dagje wellness niet alleen ontspannend is, maar ook goed voor je gezondheid? Zo heeft het een regulerende invloed op je bloeddruk en wordt het lichaam als het ware 'schoongespoeld'. Tijdens een dagje wellness verlies je namelijk veel vocht, dit vul je weer aan door water te drinken. Ga je regelmatig naar de sauna en is jouw lichaam gewend aan wisselende temperaturen, dan zal je merken dat je weerstand verbetert!

Sauna acties

Is een dagje wellness het enige waar je aan kan denken? Heb jij een moment voor jezelf nodig, om je batterij op te laden en volledig tot rust te komen? We hebben de beste saunadeals bij de mooiste wellnessresorts voor je op een rijtje gezet. Inclusief entree, kopje koffie of thee óf misschien een ontspannend en uniek wellness of do it yourself ritueel! Kortom: alles wat je nodig hebt voor een dagje helemaal niets.

Sauna nabij Peize

Drie vrouwen proosten in restaurant van SpaWell met smoothie

Badkledingdagen of naakt?

Veel mensen denken dat je tijdens een dagje sauna veel naakt bent. Dat valt best mee! Eigenlijk ben je alleen naakt als je in een sauna plaatsneemt, in bad of onder de douche. En zelfs in de sauna kan je jezelf bedekken met een handdoek. Draag je toch liever badkleding? Veel wellnessresorts hebben tegenwoordig badkledingdagen. Zo kan iedereen genieten op zijn of haar favoriete manier: met of zonder badkleding. Wanneer ga jij ontspannen?

Bekijk de acties

Mensen genieten in ruimte van Uyuni wellnessritueel

Wellnessrituelen

Wellnessresorts hebben iets magisch. Dat is ook de bedoeling, want we willen dat jij het gevoel hebt dat je op vakantie bent, dat niets moet en dat je er even volledig kan ontspannen en tot rust kan komen. En om nét dat beetje extra beleving te kunnen bieden, kan je bij SpaWell genieten van unieke wellnessrituelen. Rituelen die je meevoeren naar verre oorden, die lichaam en geest in balans brengen.

Meer info