• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Mahayana Treatment

TREATMENTS® Mahayana

Ervaar de frisse lente geur van Bhutan en voel hoe de warme Mani stenen jouw spieren verwarmen tijdens de Mahayana Treatment. Door de heerlijke geur en warme producten krijg je weer nieuwe energie.

Meer info

  • Video
  • Vrouw geniet van Mahayana Treatment behandeling massage
  • Vrouw geniet van Mahayana Treatment behandeling massage
  • Vrouw geniet van Mahayana Treatment behandeling massage

Het mystieke Bhutan

Hoog in de bergen verscholen in de Himalaya vind je het mystieke Bhuthan. Oude rituelen en tradities zijn hier eeuwen bewaard gebleven, waardoor we nu kunnen genieten van de heerlijke rituelen van de Mahayana Treatment.

Vrouw geniet van Mahayana Treatment behandeling massage

De oorsprong

De mythe van Bhutan doet geloven dat de Mani stones, die worden gebruikt tijdens de Mahayana Treatment, invloed zouden hebben op het welzijn van het lichaam. De monniken die de verborgen stad bezochten, hadden tijdens hun reis een uniek ritueel dat begon met het reinigen van het lichaam in water waar hete Mani stenen aan worden toegevoegd. Op de stenen werd een positieve tekst geschreven, de positiviteit wordt afgegeven aan het badwater en de wind waardoor dit ook invloed zou hebben op het lichaam en de goden. Dit oude ritueel beleef je bij de Mahayana Treatment in een nieuw jasje.

Vrouw geniet van Mahayana Treatment behandeling massage

Mahayana Treatment

Oud en nieuw komen samen tijdens de Mahayana Treatment. Je geniet van een massage met de heerlijk verwarmde Mani stones en het lichaam wordt helemaal gereinigd en gevoed met een hydraterende lichaamspakking. Voel je als herboren, sluit je ogen en maak de reis naar de lente van Bhutan. Je ruikt een frisse bloemengeur met noten van abrikozen en amandel. Echt een behandeling om even helemaal bij weg te dromen. Bij de meeste wellnessresorts, is er de keuze uit een behandelingsduur van 25, 50 of 75 minuten. 

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word sauna.nl member

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

TREATMENTS® Uyuni

Bij de Uyuni Treatment staat de volledige ontspanning van spieren centraal en kom je volledig tot rust tijdens een massage met zoutbundeltjes vanaf één van de grootste zoutvlaktes ter wereld.

Meer info

TREATMENTS® Ceylon

Beleef het geheim van Ceylon en krijg weer een zijdezachte huid. Reis mee naar de sprookjesachtige tempelgrotten met de geuren van shea noten, fruitbloesem en jasmijn.

Meer info

TREATMENTS® Shinshiro

Bij de Shinshiro komen oude tradities en nieuwe technieken samen tot een unieke behandeling. Geniet van een stevige massage en voel hoe je spieren zich volledige ontspannen.

Meer info