• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Uyuni Treatment

Uyuni treatment

Laat je meevoeren naar de grote zoutvlaktes in Bolivia en droom van deze prachtige omgeving in het Andesgebergte. Deze massage vindt zijn oorsprong in Bolivia en is geïnspireerd door de prachtige zoutvlaktes Salar de Uyuni. 

Ontdek de voordelen

  • Video
  • Vrouw geniet van Uyuni Treatment massage
  • Vrouw geniet van Uyuni Treatment massage
  • Vrouw geniet van Uyuni Treatment massage

Wat kan ik verwachten van een Uyuni treatment?

Deze traditionele Uyuni treatment staat in het teken van ontspanning. Tijdens de behandeling wordt er gebruik gemaakt van bundeltjes die gevuld zijn met zout uit de Salar Uyuni. Deze massage is een geweldige beleving waarbij je verrassende combinaties van geuren ontdekt zoals eucalyptus, munt, limoen, lavendel en verschillende houtachtige ondertonen. Dit alles brengt je helemaal in de relaxstand. 

Vrouw geniet van Uyuni Treatment massage

Waarom een Uyuni treatment?

Het is altijd belangrijk om goed voor jezelf te zorgen en dat vergeten we allemaal wel eens! Tijdens deze behandeling waan je jezelf in een compleet andere wereld en lijkt het net of je echt op vakantie bent. Je kan je volledig ontspannen terwijl je spieren los gemasseerd worden. Dit is toch een ware verademing tijdens jouw dagje sauna? Laat het je aan niets ontbreken en geniet van deze massage in combinatie met een reininging, mudscrub en onder andere een verkoelende pakking. 

Vrouw geniet van Uyuni Treatment massage

Voordelen

Deze unieke lichaamsbehandeling heeft vele voordelen. Naast dat het goed is om af en toe volledig te ontspannen en je gedachten te laten afdwalen wordt je bloedcirculatie verbeterd tijdens deze behandeling en verbetert het de afvoer van afvalstoffen die zich in je lijf hebben opgehoopt. Dit zijn allemaal bekende voordelen van een massage. Je spieren worden los gemasseerd waardoor de stress letterlijk van je lichaam afglijdt. 

De beste sauna aanbiedingen

Ben je er inmiddels van overtuigd dat een massage belangrijk is om jezelf weer in balans te brengen? Bekijk dan de beste sauna aanbiedingen en boek jouw Uyuni treatment bij het wellnessresort erbij zodat je verzekerd bent van een onvergetelijk dagje wellness.

Hoe werkt een Uyuni treatment?

Droom even weg naar de prachtige zoutvlaktes van Salar de Uyuni en geniet van een massage met speciale Uyuni bundeltjes. Vervolgens krijg je een verzorgende mudscrub en een heerlijke pakking. Tot slot wordt je lichaam gereinigd met een afsluitende verzorging met heerlijke Uyuni geuren waardoor het lijkt alsof je in Bolivia bent. 

Voor wie is een Uyuni treatment?

De unieke Uyuni treatment is voor iedereen geschikt die van een combinatie houd van een reiniging, massage, scrub en een pakking. Deze behandeling heeft het allemaal! Dit is een lichte massage dus verwacht geen hele stevige massage bij deze treatment. 

Uyuni treatment tijdens de zwangerschap?

Wij begrijpen dat je zeker tijdens de zwangerschap jezelf even in de watten wilt leggen. Dat kan zeker, maar tijdens deze behandeling lig je op je buik waardoor deze treatment niet aan te raden is. Natuurlijk zijn er nog voldoende andere mogelijkheden om ontspannen te genieten van een andere behandeling. Lees alles over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt een Uyuni treatment?

De Uyuni treatment heeft drie verschillende varianten namelijk 25, 50 of 75 minuten. Tijdens de uitgebreide treatment van 75 minuten wordt je gehele lichaam behandeld. Bij de korte behandeling van 25 minuten worden alleen de rug en armen meegenomen, terwijl bij de 50 minuten de gehele achterzijde verzorgd wordt. Ben je enthousiast geworden? Boek direct en kom genieten! 

Waar kan ik een Uyuni treatment boeken?

Laat je meevaren naar een prachtig land en geniet van prachtige geuren tijdens deze treatment. Boek de Uyuni treatment bij één van de aangesloten wellnessresorts