Dame smeert zichzelf in tijdens do it yourself ritueel

Do it yourself rituelen (DIY)

Geef jouw huid een extra boost met een van de Do it yourself rituelen. Verwen je huid met de verzorgende producten van Improve Skincare en TREATMENTS®. En wat te denken van een heerlijke zonnebanksessie zodat je jouw bruine teint kan onderhouden. Deze rituelen kan je op ieder gewenst moment toepassen tijdens jouw dagje wellness. Kies jij voor een Facial, Hamam of zonnebanksessie? Bij alle entrees die je koopt op Sauna.nl, krijg je een DIY ritueel naar keuze!

Do it yourself Facial

Deze facial zorgt voor een frisse en stralende huid! Je kan dit in onze rustruimte doen, of thuis. Zorg dat je huid schoon en opgewarmd is en begin met een gentle peel, deze verwijdert dode huidcellen. Vervolg jouw facial met een hydraterend masker en cellulose masker voor perfecte verzorging en ultieme ontspanning. Geef jouw huid tot slot een frisse uitstraling met een liftende naverzorging.

Do it yourself Hamam

Beleef het Hamam ritueel op jouw moment! Scrub je huid en was het met olijfzeep. Nadat je jouw huid hebt afgespoeld smeer je je lichaam in met zachte olijf body crème en was je je haren met eau de cologne lotion. Het resultaat? Een zijdezachte huid. Bovendien kan je het meerdere keren herbeleven, ook thuis!

Zonnebank

Relaxende vrouw onder de zonnebank

Wil je het gehele jaar genieten van een mooie, bruine huid? Dat kan tijdens je dagje wellness! Maak nu heel voordelig gebruik van de zonnebank tijdens je bezoek aan ons resort. Ontvang een heerlijke scrubcréme en zonnebankcréme met een na verzorging.