• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Jonge vrouw brengt facial creme aan op gezicht met gesloten ogen

Do it yourself Spa Care

Tijdens dit Spa Care ritueel heb je echt even een momentje voor jezelf. Geniet van een verfrissend haarmasker terwijl een voedend gezichtsmasker inwerkt. Sluit jouw me-time af met een diepwerkende serum en voel hoe jouw huid herstelt.

Lees meer

  • DIY Facial
  • Spa care
  • DIY Hamam
  • Revital

Wat kan ik verwachten van een Do it yourself Spa Care?

De Do it yourself Spa Care is een setje waarmee je jezelf een verfrissende boost geeft. De Do it yourself rituelen kan je zowel in het resort als thuis gebruiken, waardoor je echt even een momentje voor jezelf hebt. Voel hoe je huid herstelt met het haarmasker, diepwerkende serum en verfrissende bodycrème.

Spa Care

Waarom een Do it yourself Spa Care?

Deze fijne Do it yourself Spa Care set geeft jou de kans om eens goed voor jezelf te zorgen. Hoe leuk is het om dit te combineren met een dagje wellness?

Of... geniet extra lang van jouw saunadag en breng de Do it yourself Spa Care thuis aan. Een geweldig resultaat met een zijde zachte huid. 

Jonge vrouw brengt facial creme aan op gezicht

Voordelen

Neem eens de tijd met de Do it yourself Spa Care. Een momentje van ontspanning voor jezelf doet wonderen. We zetten de voordelen van de Spa Care graag even voor je op een rij:

  • Brengt jouw huid weer in balans
  • Geniet op een moment wanneer jij eraan toe bent
  • Een zijdezachte huid door de verfrissende bodycrème

Bekijk de beste deals

Wil jij graag genieten van een heerlijke dagje wellness? Boek dan één van onderstaande arrangementen of bekijk de acties voor de beste wellness deals.

Hoe werkt een Do it yourself Spa Care? 

Begin met de scrubhandschoen jouw hele lichaam te scrubben, dit zal ervoor zorgen dat alle dode huidcellen verwijderd worden. Breng een voedend gezichtsmasker aan en laat dit 10 minuten inwerken. Hierna breng je een verfrissend haarmasker aan die je haren weer zacht zal maken, laat dit haarmasker 5-10 minuten inwerken. Spoel het haarmasker en gezichtsmasker tegelijk af. Sluit jouw Me-time moment af met een serum die een diepgaande werking heeft.

Voor wie is een Do it yourself Spa Care?

Kan jouw huid wel een opfrisser gebruiken? Dan is de Do it Spa Care wat voor jou! Een heerlijke verzorgingsset waardoor je extra kan genieten tijdens of na jouw bezoek aan het wellnessresort.

Kan ik de Do it yourself Spa Care gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ja, dat kan! Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om zo nu en dan even een momentje voor jezelf te nemen en je huid goed te verzorgen. Pak dan ook dit moment en gun jezelf een frisse en stralende huid. 

Hoe lang duurt een Do it yourself Spa Care?

Hoe lang de Do it yourself Spa Care duurt is natuurlijk afhankelijk van jezelf. Je krijgt een masker die 10 minuten moet inwerken en ook het haarmasker moet 10 minuten intrekken. nVoor dit ritueel kan je dus al snel 20 minuten rekenen. 

Waar kan ik het Do it yourself Spa Care setje kopen?

Deze ontspannende set kan je tijdens je bezoek bij één van de mooiste wellnessresorts kopen. Ook kan je bij vertrek deze set aanschaffen zodat je jouw dagje wellness verlengd en thuis nog lang kan nagenieten.