• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw in badjas maakt saschet met facial creme open

Do it yourself Skinbalance

Jouw huid komt weer volledig in balans met dit verzorgende gezichtsritueel. Breng voor de ultieme boost de facial serum aan en kom volledig tot rust. Ook jouw lichaam komt niks te kort met de heerlijk ruikende body cream.

Lees meer

  • DIY Facial
  • Spa care
  • DIY Hamam
  • Revital

Wat kan ik verwachten van een Do it yourself Skinbalance?

Met de Do it yourself Skinbalance is een setje waarmee je jouw huid weer volledig in balans brengt. De Do it yourself rituelen kan je zowel in het resort als thuis gebruiken, waardoor je echt de tijd kan nemen voor jouw ultieme verwenmoment. Dit gezichtsritueel bestaat uit een gezichtsmasker, facial serum en heerlijke body cream. 

Skinbalance

Waarom een Do it yourself Skinbalance?

Deze fijne Do it yourself Skinbalance set geeft jou de kans om eens goed voor jezelf te zorgen. Hoe leuk is het om dit te combineren met een dagje wellness?

Of... geniet extra lang van jouw saunadag en breng de Do it yourself Skinbalance thuis aan. Een geweldig resultaat met een zijde zachte huid. 

Jonge vrouw brengt facial creme aan op gezicht

Voordelen

Neem eens de tijd met de Do it yourself Skinbalance. Een momentje van ontspanning voor jezelf doet wonderen. We zetten de voordelen van de Skinbalance graag even voor je op een rij:

  • Geniet op een moment wanneer jij eraan toe bent
  • Brengt jouw huid weer in balans
  • Een zijdezachte huid door de verfrissende bodycrème

Bekijk de beste deals

Wil jij graag genieten van een heerlijke dagje wellness? Boek dan één van onderstaande arrangementen of bekijk de acties voor de beste wellness deals.

Hoe werkt een Do it yourself Skinbalance? 

Begin met de scrubhandschoen jouw hele lichaam te scrubben, dit zal ervoor zorgen dat alle dode huidcellen verwijderd worden.•  Breng een gezichtsmasker aan en laat dit 10 minuten inwerken. Om jouw gezicht de ultieme boost te geven breng je nog een serum aan. Sluit jouw Me-time moment af met een verzachtende body cream.

Voor wie is een Do it yourself Skinbalance?

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Dan is de Do it yourself Skinbalance wat voor jou! Een heerlijke verzorgingsset waardoor je extra kan genieten tijdens of na jouw bezoek aan het wellnessresort.

Kan ik de Do it yourself Skinbalance gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ja, dat kan! Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om zo nu en dan even een momentje voor jezelf te nemen en je huid goed te verzorgen. Pak dan ook dit moment en gun jezelf een frisse en stralende huid. 

Hoe lang duurt een Do it yourself Skinbalance?

Hoe lang de Do it yourself Skinbalance duurt is natuurlijk afhankelijk van jezelf. Je krijgt een gezichtsmasker die 10 minuten moet inwerken en daarna geniet je van een serum en breng je een verzachtende body cream aan. Voor dit ritueel reken je dus al snel 20 minuten. 

Waar kan ik het Do it yourself Skinbalance setje kopen?

Deze ontspannende set kan je tijdens je bezoek bij één van de mooiste wellnessresorts kopen. Ook kan je bij vertrek deze set aanschaffen zodat je jouw dagje wellness verlengd en thuis nog lang kan nagenieten.