• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw brengt rasul aan op schouder

Do it yourself Revital

Ontdek de tradities van de Uyuni en geef jouw huid de ultieme boost. Geniet van een complete bodyscrub en een heerlijke facial peeling crème. Sluit het ritueel af met een verfrissend en verzachtende bodycrème en knap weer helemaal op.

Lees meer

  • DIY Facial
  • Spa care
  • DIY Hamam
  • Revital

Wat kan ik verwachten van een Do it yourself Revital?

De Do it yourself Revital is een setje waarmee jij jouw huid een echte boost geeft. De Do it yourself rituelen kan je zowel in het resort als thuis gebruiken, waardoor je echt de tijd kan nemen voor jouw ultieme verwenmoment. Het setje bestaat uit een scrub, een peeling en de Uyuni body pakking.

Revital

Waarom een Do it yourself Revital?

Soms vergeten we onszelf een beetje. Deze fijne Do it yourself Revital set geeft jou de kans om eens goed voor jezelf te zorgen. Hoe leuk is het om dit te combineren met een dagje wellness?

Of... geniet extra lang van jouw saunadag en breng de Do it yourself Revital thuis aan. Een geweldig resultaat met een zijde zachte huid. 

Jonge vrouw brengt facial creme aan op gezicht

Voordelen

Neem eens de tijd met de Do it yourself Revital. Een momentje van ontspanning voor jezelf doet wonderen. We zetten de voordelen van de Revital graag even voor je op een rij:

  • Geniet op een moment wanneer jij eraan toe bent
  • Een zijdezachte huid door de verfrissende bodycrème
  • Verwijdert dode huidcellen en stimuleert de bloedsomloop

Bekijk de beste deals

Wil jij graag genieten van een heerlijke dagje wellness? Boek dan één van onderstaande arrangementen of bekijk de acties voor de beste wellness deals.

Hoe werkt een Do it yourself Revital? 

Begin met de scrubhandschoen jouw hele lichaam te scrubben, dit zal ervoor zorgen dat alle dode huidcellen verwijderd worden.  Om het helemaal af te maken scrub je ook het gezicht met de peeling crème. Breng vervolgens de Uyuni body pakking aan en laat dit 15 min inwerken, hierna spoel je deze heerlijke pakking af.

Voor wie is een Do it yourself Revital?

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken? Dan is de Do it Revital wat voor jou! Deze set is geschikt voor zowel dames als heren. Een heerlijke verzorgingsset waardoor je extra kan genieten tijdens of na jouw bezoek aan het wellnessresort.

Kan ik de Do it yourself Revital gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ja, dat kan! Juist tijdens de zwangerschap is het belangrijk om zo nu en dan even een momentje voor jezelf te nemen en je huid goed te verzorgen. Pak dan ook dit moment en gun jezelf een frisse en stralende huid. 

Hoe lang duurt een Do it yourself Revital?

Hoe lang de Do it yourself Revital duurt is natuurlijk afhankelijk van jezelf. Je krijgt een pakking die 15 minuten moet inwerken en daarvoor neem je de tijd voor een heerlijke scrub. Voor dit ritueel reken je dus al snel 20 minuten. 

Waar kan ik het Do it yourself Revital setje kopen?

Deze ontspannende set kan je tijdens je bezoek bij één van de mooiste wellnessresorts kopen. Ook kan je bij vertrek deze set aanschaffen zodat je jouw dagje wellness verlengd en thuis nog lang kan nagenieten.