• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid

Account

Hoe maak ik een account aan op sauna.nl?

Je kan een account aanmaken op sauna.nl. Zo kan je informatie terug vinden van eerdere bestellingen. Klik hiervoor rechts bovenin op het poppetje. Vervolgens kan je een account aanmaken en dit kan je aanvullen met een aantal gegevens.

Hoe kan ik inloggen op sauna.nl?

Je kan inloggen door op het poppetje rechtsboven in het scherm te klikken. Vul jouw gebruikersnaam en wachtwoord in en voordat je het weet ben je al ingelogd.

Hoe kan ik mijn e-mailadres wijzigen van mijn account?

Zorg ervoor dat je inlogt op je account van sauna.nl. Kies vervolgens voor het tabblad gegevens en hier kan je jouw logingegevens wijzigen. Klik hiervoor op logingegevens wijzigen, wijzig jouw gegevens en vergeet niet om de wijzigingen op te slaan.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu?

We snappen dat het wel eens kan voorkomen dat je een wachtwoord vergeet. Geen zorgen!

Ga naar jouw account van sauna.nl en klik op wachtwoord vergeten. Vervolgens ontvang je een e-mail zodat je jouw wachtwoord aan kunt passen.

Kom je er niet helemaal uit?

Geen probleem! Wij helpen je natuurlijk graag verder.

Stuur ons een privé-bericht via social media en krijg antwoord op jouw vraag!

Facebook

Stel jouw vraag via het contactformulier en krijg antwoord op jouw vraag!

Contactformulier