• Vind de beste acties in één klik!
 • 100% beschikbaarheid
Twee personen in sfeervolle sauna met open haard

Sauna's nabij Zuidwolde

In de buurt van Groningen, aan de rand van het pittoreske dorpje Peize ligt wellnessresort SpaWell. Een kleinschalig wellnessresort, maar van alle gemakken voorzien. Dit wellnessresort is dé plek waar je kan ontspannen en je batterij op kan laden. Ervaar de kracht van wellness en reserveer één van onze exclusieve deals voor een dagje wellness bij SpaWell!

Meer info

 • Video
 • Sauna met open haard in het midden bij SpaWell
 • Mensen genieten in sfeervolle donkere sauna bij SpaWell
 • Twee mensen in binnenbad
 • Drie mensen in stoombad
 • Gebak bij het vuur
 • Kelo sauna bij SpaWell met sfeervolle open haard
 • Drie vrouwen in het restaurant van SpaWell met een smoothie

Wellnessresort SpaWell

Een prachtig, kleinschalig wellnessresort in Noord-Nederland met meer dan voldoende mogelijkheden voor een heerlijke dag ontspanning. Ervaar warme sauna's, ontspannende baden en geniet van een hapje of een drankje in het gezellige restaurant. Ontsnap aan de drukte van alledag.

Stap in de wereld van wellness bij SpaWell
 • Moderne en ruime saunafaciliteiten;
 • Uitgestrekte tuin met wellnessfaciliteiten;
 • Unieke rituelen en behandelingen.

Vind je het idee van naakt zijn niet zo prettig? Dan is een badkledingdag de perfecte manier om toch te genieten van een dagje wellness. Op badkledingdagen is het dragen van badkleding verplicht.

Ontdek het resort

Openbaar vervoer

Je kan wellnessresort SpaWell bereiken met de auto, het openbaar vervoer én de fiets! Kom je met de auto, dan is er uiteraard voldoende parkeergelegenheid bij het wellnessresort. Parkeren is gratis! Vanaf station Groningen kan je bus 4 nemen en uitstappen bij Bushalte P+R Peize. Vanaf daar is het nog ongeveer 12 minuten lopen naar het wellnessresort.

Hotels & B&B's

Op zoek naar de ultieme saunabeleving waarbij je volledig tot rust komt? Kies dan voor een dagje ontspanning bij SpaWell mét overnachting! Zo hoef jij voorafgaand of na jouw saunabezoek maar een klein stukje te rijden. Kies voor een bed & breakfast of één van de hotels die in de nabije omgeving van het wellnessresort liggen. Wat kies jij?

Alles over sauna

Wist je dat een dagje wellness niet alleen ontspannend is, maar ook goed voor je gezondheid? Zo heeft het een regulerende invloed op je bloeddruk en wordt het lichaam als het ware 'schoongespoeld'. Tijdens een dagje wellness verlies je namelijk veel vocht, dit vul je weer aan door water te drinken. Ga je regelmatig naar de sauna en is jouw lichaam gewend aan wisselende temperaturen, dan zal je merken dat je weerstand verbetert!

Sauna acties

Is wellness precies waar jij aan toe bent? Even een dagje offline gaan, om je batterij op te laden en volledig tot rust komen? We hebben de beste deals bij de mooiste wellnessresorts speciaal voor jou op een rij gezet. Zodat jij kan genieten van een dagje wellness zoals jij dat wil: inclusief kopje koffie of thee met gebak óf met een uniek wellness- of do it yourself ritueel! Wat kies jij?

Sauna nabij Zuidwolde

Mensen in Zoutsteensauna SpaWell

Badkledingdagen of naakt?

Ga je voor het eerst naar de sauna of vind je het spannend om naakt te zijn tijdens jouw dagje wellness? Nergens voor nodig! Je bent eigenlijk alleen naakt in de sauna, onder de douche of in een bad. Als je in de sauna plaatsneemt kan je eventueel een handdoek om je heen wikkelen. Draag je toch liever badkleding? Dan kan je ervoor kiezen om op een badkledingdag te komen, dan is het dragen van badkleding namelijk verplicht!

Bekijk de acties

Jonge man scrubt schouder tijdens Ceylon wellnessritueel

Wellnessrituelen

Maak van jouw dagje wellness bij SpaWell een unieke beleving. Want een moment voor jezelf, dat verdien je! Ervaar de overweldigende hitte tijdens een opgieting, gevolgd door een aangename koelte als je weer buiten staat. Droom weg tijdens één van de vele wellnessrituelen en laat je heerlijk in de watten leggen óf neem jouw dagje wellness mee naar huis met een fijn do it yourself ritueel voor thuis!

Meer info