• Vind de beste acties in één klik!
 • 100% beschikbaarheid
Mensen genieten van korte gezichtsmassage tijdens ritueel

Snoezel ritueel

Laat alles even los en ontspan lichaam en geest tijdens het unieke snoezel wellnessritueel. Laat je meenemen naar een wereld vol van geur, gevoel en inspirerende geluiden. Misschien val je wel in slaap... Maak jij jouw dagje wellness extra ontspannend met het snoezel ritueel?

Bekijk de voordelen

 • Vrouw krijgt een ontspannende gezichtsmassage
 • Vrouw geniet en rust met de ogen dicht
 • Mensen genieten van wellnessritueel snoezelen met klankschaal
 • Mensen genieten van wellnessritueel snoezelen

Wat kan ik verwachten van het snoezel ritueel?

Het snoezel ritueel is een groepsritueel welke is gericht op basale zintuigelijke waarnemingen. Tijdens het wellnessritueel laat je alles even los en treed je in de relaxstand, terwijl de wellness specialist jou kennis laat maken met heerlijk geurende verzorgingsproducten. Val je in slaap? Geen probleem! Dan heb je in ieder geval goed genoten van het ritueel.

Mensen genieten van korte voetmassage tijdens ritueel

Waarom het snoezel ritueel?

Wat is er nou lekkerder om even weg te dommelen tijdens jouw dagje wellness? Dat kan bij dit wellnessritueel! Ga lekker liggen en doe jij een klein dutje. Zo rustgevend is dit ritueel en vele anderen zullen dit beamen. 

 • Heerlijk geurende verzorgingsproducten
 • Hand- en voetmassage
 • Ontspannend gezichtsmasker
2Mensen genieten van korte gezichtsmassage tijdens ritueel

Voordelen

Het snoezel ritueel is een favoriet van velen en wij begrijpen waarom. Het is echt een heerlijke beleving en je wordt volledig in de watten gelegd. Wij zetten de voordelen van dit geweldige wellnessritueel graag even voor je op een rij:

 • jouw bloedsomloop wordt gestimuleerd door de massagegrepen;
 • zijdezachte huid door het gezichtsmasker;
 • alle stress valt van je af door het ontspannende ritueel. 

Bekijk de beste saunadeals voor jou!

Ben je inmiddels er helemaal van overtuigd dat dit jouw dagje wellness compleet kan maken? Kies dan voor één van onderstaande acties en boek het ritueel op de website van het wellnessesort.

Wat kan ik verwachten van het snoezel ritueel?

Tijdens het snoezel ritueel geniet je van rustgevende muziek, korte massagegrepen, een hand- en voetmassage en een ontspannend gezichtsmasker. Hierbij worden heerlijk geurende verzorgingsproducten gebruikt. En dat terwijl je wegdroomt op een van de ligbanken. Dit is een ware toevoeging aan jouw dagje wellness!

Voor wie is het snoezel ritueel?

Wil jij een beleving toevoegen aan jouw dagje wellness en even heerlijk wegdromen? Dan is het snoezel ritueel echt iets voor jou! Dit wellnessritueel is uiteraard geschikt voor iedere saunaganger tijdens een dagje wellness.

Het snoezel ritueel tijdens de zwangerschap

Het snoezel ritueel is hét perfecte wellnessritueel tijdens de zwangerschap. Laat alle stress van je afglijden terwijl je ontspannen op je rug ligt. Het enigste wat je hoeft te doen is genieten. Lees alle informatie over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt het snoezel ritueel?

Zoals al hebt gelezen is dit een ontspannend wellnessritueel. Wist je dat dit groepsritueel maar liefst één uur duurt? Dus het is tijd om even heerlijk weg te dommelen. 

Waar kan ik het snoezel ritueel boeken?

Dit fantastische wellnessritueel is bij diverse wellnessresorts te reserveren, zoals: Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp en SpaSense.