• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw geniet van een massage met olie

Ayurvedische massage

De ayurvedische massage: een van oorsprong Indiase massage, afgestemd op de fysieke structuur van jouw huid en lichaam. Door de behandeling van de energiekanalen - de Nadi's - en de energiepuntenpunten genaamd Marma's heeft deze massage een energetisch aspect.

Ontdek de voordelen

  • video
  • Vrouw krijgt een Ayurvedische massage met olie
  • Vrouw krijgt een Ayurvedische massage met olie

Wat kan ik verwachten van een ayurvedische massage?

Zo nu en dan kan iedereen wel wat rust gebruiken. Een dagje voor jezelf, even offline zijn. Tijdens een ayurvedische massage zorgt een professioneel masseur ervoor dat stress, vermoeidheid en slapeloosheid wordt bestreden.

Vrouw geniet van een massage met olie

Waarom een ayurvedische massage?

Rust is voor veel mensen tegenwoordig een schaarste, terwijl het zó belangrijk is om zo nu en dan een moment van rust voor jezelf te pakken. Doe jij dit te weinig en merk je dit fysiek of mentaal? Geniet tijdens jouw dagje wellness van een ontspannende ayurvedische massage, tijdens deze massage wordt het zelfgenezend vermogen gestimuleerd. 

Vrouw geniet van een massage met olie

Voordelen

Op zoek naar een massage waarbij lichaam en geest een boost krijgen? Probeer deze massage en ontdek de voordelen van een ayurvedische massage:

  • heeft een reinigend effect;
  • heeft een ontspannende werking;
  • voedt en balanceert lichaam en geest.

Ontdek de sauna aanbiedingen voor jou

Is de ayurvedische massage echt iets voor jou? Kies de beste deal bij jouw favoriete wellnessresort en boek deze behandeling erbij. Ga jij voor 25 of 50 minuten?

Hoe werkt een ayurvedische massage? 

Deze van oorsprong Indiase massage is een zachte massage met veel strijkbewegingen. Tijdens de massage worden verschillende kruidenoliën gebruikt. Door de behandeling van de energiekanalen - de Nadi's - en de energiepunten - de Marma's - heeft deze massage een energetisch aspect. Door de massage zullen gewrichten ontspannen en stress, vermoeidheid en slapeloosheid wordt bestreden.

Voor wie is een ayurvedische massage?

Gun jij jezelf een ontspannende break? Meer rust, energie geluk en balans in het dagelijks leven? Dan is deze massage wat voor jou! Ontdek de positieve effecten en laad jezelf weer even volledig op.

Ayurvedische massage tijdens de zwangerschap?

Vooral als je zwanger bent is ontspanning belangrijk en is een massage heerlijk. Een ayurvedische behandeling is een zachte massage en bij een behandeling van 25 minuten lig je op je rug. Een tijdsduur van 50 minuten is helaas niet mogelijk tijdens de zwangerschap omdat je hierbij op je buik moet liggen. Lees hier meer over zwangerschap en sauna

Hoe lang duurt een ayurvedische massage?

De ayurvedische massage kan je reserveren voor 25 of 50 minuten. Tijdens de behandeling van 25 minuten wordt de voorkant van het lichaam gemasseerd, tijdens de behandeling van 50 minuten wordt het gehele lichaam gemasseerd.

Waar kan ik een ayurvedische massage boeken?

Een ayurvedische massage boek je bij de Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaWeesp, Thermen Holiday, SpaPuur of SpaWell. Geniet tijdens jouw dagje wellness van een extra beleving met deze ontspannende massage! 

Wellnessresorts

Veluwse Bron
SpaWell
SpaSense