• Vind de beste acties in één klik!
 • 100% beschikbaarheid
Mensen genieten van wellnessritueel Sakura

Sakura ritueel

Het Sakura wellnessritueel is een groepsritueel pur sang. Breng lichaam en geest in balans en droom weg terwijl je geniet van heerlijke geuren, massagegrepen en geluiden. Gun jezelf even dat momentje van ontspanning en laat je verwennen!

Bekijk de voordelen

 • Video
 • Vrouw krijgt gezichtsmassage tijdens wellnessritueel
 • Klankschaal met wazige achtergrond
 • Shinshiro

Wat kan ik verwachten van een Sakura ritueel?

Tijdens het Sakura ritueel geniet je van heerlijke geuren terwijl je wegdroomt op een van de ligbanken. Het groepsritueel is gericht op jouw innerlijke rust. Laat alle stress van je afglijden en vergeet even de drukte van de dag. Ontspanning staat voorop!

Mensen genieten van wellnessritueel snoezelen met klankschaal

Waarom een Sakura ritueel?

Het Sakura ritueel is een wellnessritueel in groepsverband. Een ritueel die in het teken staat van geurbeleving, ontspanning en ondertussen kan je wegdromen en genieten van de rustige achtergrondmuziek.

 • Anti-aging masker
 • Ontspannende massagegrepen
 • Wegdromen met de rustige geluiden
Mensen genieten van wellnessritueel snoezelen met klankschaal

Voordelen

Breng lichaam en geest weer in balans met het Sakura ritueel en zet al jouw gedachten opzij. Je komt echt helemaal tot rust tijdens dit unieke ritueel. Wist je dat je tijdens het ritueel:

 • een klankschaalsessie ervaart;
 • kan ontspannen door korte massagegrepen;
 • kan genieten van de heerlijke geuren.

De beste sauna aanbiedingen

Wil jij ook de voordelen ervaren van het Sakura ritueel? Kies dan voor één van de onderstaande acties voor een voordelig dagje wellness. Bij het wellnessresort zelf kan je dit wellnessritueel nog extra reserveren voor de ultieme ontspanning. 

Hoe werkt het Sakura ritueel?

Neem plaats op een van de ligbanken, sluit je ogen en reis mee naar de rijstvelden in Japan terwijl de ruimte zich vult met de heerlijke geuren. Beleef een bijzondere klankschaalsessie terwijl een anti-aging masker zijn werk doet op jouw huid. Geef jezelf over en geniet van ontspannende massagegrepen. Het Sakura ritueel brengt lichaam en geest weer in balans!

Voor wie is een Sakura ritueel?

Het Sakura ritueel is een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar dagje wellness compleet wil maken met een bijzonder en uniek wellnessritueel. Dit wellnessritueel kan je met jouw saunamaatje boeken, maar uiteraard ook alleen. Het ritueel wordt altijd in groepsverband gehouden.

Sakura ritueel tijdens de zwangerschap

Juist tijdens de zwangerschap is een moment voor jezelf heel fijn! Tijdens dit ritueel kan je op je rug liggen en krijg je een heerlijk gezichtsmasker. Dit ritueel is daarom geen enkel probleem wanneer je zwanger bent. Lees alles over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt een Sakura ritueel?

Een heerlijk ontspanmoment voor jou en wellicht ook jouw saunamaatje. Onderga dit ritueel samen of alleen en geniet maar liefst 45 minuten vol ontspanning.

Waar kan ik het Sakura ritueel boeken?

Dit unieke wellnessritueel is bij diverse wellnessresorts te boeken zoals Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp en SpaSense. Boek dit ritueel bij jouw bezoek aan het resort en ervaar deze ware beleving.