• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
4

Het kruidenbad

Het kruidenbad is een aromatisch bad, dat lichaam en geest doet ontspannen. Het warme water zorgt voor de ultieme ontspanning van gespannen spieren en heeft een kalmerend effect.

Ervaar een ultiem ontspanmoment tijdens jouw saunadag.

Meer informatie

Ultieme ontspanning

Ben jij tijdens een rondje sauna opzoek naar ultieme ontspanning? Badder dan eens een poosje in het kruidenbad. Dit is een kruidenbad waarin aromatische kruiden in verwerkt zijn. De kruiden in het warme bad, zorgen ervoor dat de vermoeidheid en spanning in je lijf verdwijnt.

shutterstock 2163196615

Waarom een kruidenbad?

Wil je jouw lichaam echt een plezier doen? Stap dan in het kruidenbad! Op alle vlakken brengt het rust en ontspanning. Het verzacht spierspanning, stimuleert de bloedsomloop, helpt om beter te slapen en vermindert verkoudheidsklachten. Reden genoeg om echt even tijd te maken voor een rustmoment. 

Droom even weg

Afhankelijk van de kruiden in het kruidenbad heeft het een kalmerende, stimulerende en genezende werking. Al sinds de tijd van de Romeinen werd er al gebruik gemaakt van een heerlijk warm bad vol met geurende kruiden. Droom even helemaal weg in het verwarme water, zoals ze dat vroeger al deden, en voel wat het met je lichaam doet. 

shutterstock 2007990356
Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

Verwarmde baden

Hoe fijn is het om op een koude winter-, of herfstdag even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. 

Bekijk ze allemaal

Koude baden

Tijdens een saunadag moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van een dagje wellness. Misschien heb je er al wel eens van gehoord of heb jij jezelf hier al wel eens in afgekoeld, maar dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Verkoelend en een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen! 

Bekijk alle baden

Afkoelen

Er zijn speciale baden waarin je kan afkoelen maar natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om af te koelen. Loop eens een rondje door de tuin van het wellnessresort zodat je lichaam rustig weer kan wennen aan de temperatuur. Of de welbekende douche, gewoon lekker old skool afkoelen. Stap eens onder een neveldouche, dit is ook een ware verademing!

Bekijk de afkoelmogelijkheden