• Vind de beste acties in één klik!
Vrouw loopt bad in

Baden

Een dagje wellness is niet compleet zonder een heerlijk verwarmd bad. Maar laten we niet vergeten dat het ook belangrijk is om je lichaam te laten afkoelen. Natuurlijk zijn hier ook voldoende mogelijkheden tijdens ieder seizoen! Ontdek ze allemaal.

Meer info

  • Duizend en 1 nacht binnenzwembad bij wellnessresort Elysium
  • Sfeervol oosters binnenbad bij SpaWeesp
  • Kneipp voetenbad met verschillende kleuren
  • Sfeervol spiritueel Kruidenbad met groene accenten
  • Laguna met waterval bij wellnessresort Elysium
  • Prachtig diepblauw binnenbad
  • Prachtig Amaranthos buitenbad omring door palbomen
  • Sfeervol oosters voetenbad bij SpaWeesp
  • Binnenplein met Bruisbad, Dompelbad en Zwembad
  • Sfeervol Zoutwaterbad in de buitenlucht

Verschillende baden

Hoe fijn is het om eventjes lekker te relaxen in een verwarmd bad en gewoon genieten van het uitzicht. Even helemaal niets.. Dat klinkt toch fantastisch! Alle wellnessresorts hebben diverse baden maar niet alle wellnessresort beschikken over dezelfde baden. Uiteraard is er altijd ruime keuze tijdens een dagje wellness.

Hottub

Een hottub is een verwarmd bad waar je heerlijk kan relaxen met meerdere personen. Even bijkletsen of genieten van het uitzicht, alles is mogelijk. Dit is een bad zonder bubbels of jetstreams.

Whirlpool

Een whirlpool is een verwarmd bad met bubbels waar je heerlijk kan ontspannen met meerdere personen. Gewoon even genieten van het moment alleen of samen met jouw saunamaatje.  

Dompelbad

Een dompelbad is een koudwaterbad met een temperatuur van ongeveer 5°C waarmee je jouw lichaam kan afkoelen. Doe dit na de saunaronde of koel af tijdens een warme zomerdag. Durf jij het aan?

Voetenbad

Een voetenbad is essentieel tijdens een dagje wellness! Het is namelijk verstandig om je lichaam rustig te laten wennen aan de wisselende temperaturen. Zet je voeten in dit bad en kom rustig op temperatuur. Bekijk het ideale sauna rondje.

Stortemmer

De naam zegt het eigenlijk al, een stortemmer, een emmer waar water in zit. Ga er eens onder staan en kiep de emmer om tijdens jouw dagje wellness. Het is een geweldige cooling down na een rondje sauna.

Neveldouches

Een neveldouche heb je in verschillende soorten, zo heb je een neveldouche maar ook een nevelstraat. Er komen geen waterstralen uit deze douche maar waternevel. Een perfecte manier om lekker af te koelen!

Zoutwaterbad

Dit is een helder bad met een gemiddelde temperatuur van 37°C. Deze baden zijn met speciaal zoutwater gevuld waardoor je kan blijven drijven en het net lijkt alsof je in de Dode Zee drijft.

Kruidenbad

Een Kruidenbad is een verwarmd bad waar meerdere kruiden aan zijn toegevoegd. Ieder kruid heeft zo zijn voordelen en daarom is dit echt een must tijdens een dagje wellness!

Hamam bad

Ook wel warmwaterbad genoemd is perfect om jouw lichaam op te warmen. Wanneer je opgewarmd bent kan je eventueel genieten van een Hamam behandeling.

De beste en scherpste sauna aanbiedingen

Verwarmde baden

Hoe fijn is het om op een koude winter-, of herfstdag even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. 

Koude baden

Tijdens een saunadag moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van een dagje wellness. Misschien heb je er al wel eens van gehoord of heb jij jezelf hier al wel eens in afgekoeld maar dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen! 

Afkoelen

Er zijn speciale baden waarin je kan afkoelen maar natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om af te koelen. Loop eens een rondje door de tuin van het wellnessresort zodat je lichaam rustig weer kan wennen aan de temperatuur. Of de welbekende douche, gewoon lekker old skool afkoelen. Stap eens onder een neveldouche, dit is ook een ware verademing!