• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Bubbelbad  bij Zwaluwhoeve

Alles over de whirlpool

Een whirlpool is een warm bad waarbij er gebruikt wordt gemaakt van waterpompen en massagestralen. Dit is als het ware een bubbelbad, in het Engels wordt dit ook wel whirlpool genoemd. Dit is een bad dat zowel binnen als buiten wordt gebruikt in diverse wellnessresorts. 

Meer informatie

  • ZH

De whirlpool

Je hebt vast wel eens gehoord van een bubbelbad, jacuzzi of een whirlpool. Dit zijn allemaal verschillende termen voor een warm water bad waarbij er gebruik wordt gemaakt van bubbels en/of jetstreams. In tegenstelling wat veel mensen denken is dat er een verschil zit tussen deze baden, maar dat is niet het geval.

Bubbelbad bij SpaSense

De voordelen

Wist je dat warm water heel goed is voor je lichaam? Wanneer je in een warm bad gaat zitten kan dit ervoor zorgen dat je gehele lichaam ontspant. Daarnaast zorgen de eventuele bubbels, massagestralen en jetstreams voor een lichte massage op delen van het lichaam. Door de warmte ga je ook sneller zweten wat ervoor zorgt dat je afvalstoffen goed kan afvoeren.

Positief effect

Daarnaast zorgt een warm bad voor een positief effect op jouw wanneer je last hebt van je spieren. Je ervaart een moment van ontspanning waardoor jouw lichaam zich helemaal kan ontspanning. Dit werkt door op jouw gehele lichaam en kan daarom ervoor zorgen dat je de stress kan loslaten. 

20220609 IWR Thermen Barendrecht 0099 bewerkt
Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

Verwarmde baden

Hoe fijn is het om op een koude winter-, of herfstdag even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. 

Bekijk ze allemaal

Koude baden

Tijdens een saunadag moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dit is een heel belangrijk onderdeel van een dagje wellness. Misschien heb je er al wel eens van gehoord of heb jij jezelf hier al wel eens in afgekoeld, maar dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Verkoelend en een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen! 

Bekijk alle baden

Afkoelen

Er zijn speciale baden waarin je kan afkoelen maar natuurlijk zijn er nog meer mogelijkheden om af te koelen. Loop eens een rondje door de tuin van het wellnessresort zodat je lichaam rustig weer kan wennen aan de temperatuur. Of de welbekende douche, gewoon lekker old skool afkoelen. Stap eens onder een neveldouche, dit is ook een ware verademing!

Bekijk de afkoelmogelijkheden