• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
658

Haardsauna

De haardsauna behoort, met een temperatuur van 90°C, tot één van de warmste sauna's die in de wellnessresorts te vinden zijn. Door de hoge temperatuur zal je als snel gaan zweten, wat veel positieve effecten heeft. 

Meer informatie

Ontspannen bij haardvuur

Wanneer je de haardsauna binnenstapt, kom je bij het horen van het knisperende haardvuur, al helemaal tot rust. Voel hoe de warmte op je lichaam inwerkt. Is het jouw te warm? Begin dan op de laagste bank en verlaat de sauna wanneer het je te heet wordt. 

5

Ervaar de hoge temperaturen

Laat je betoveren door de vlammen van het haardvuur terwijl je ontspant bij de hoge temperatuur van de haardsauna. De bloedvaten in je lichaam zullen verwijden, waardoor poriën zich openen en je flink gaat transpireren. Hierdoor ontdoet jouw lichaam zich van alle afvalstoffen en reinigt de huid zich op natuurlijke wijze. Geniet van deze hete sauna tijdens één van de saunarondes tijdens jouw saunadag. Wij raden je aan om niet met deze sauna te starten tijdens jouw dagje wellness i.v.m. de hoge temperaturen. 

592

Het belang van ontspanning

We vergeten wel eens een stapje terug te doen. Toch is het belangrijk om af en toe een moment van rust te pakken en te genieten van een heerlijke dagje wellness. Zo'n saunabezoek is perfect om zowel lichamelijk als geestelijk weer in balans te komen. Leg die smartphone een paar uur aan de kant en ervaar hoe het is om even offline te zijn. Hiervan verbetert je weestand en nachtrust, maar zal je ook productiever en effectiever functioneren. Neem wat tijd voor jezelf en voel hoe je lichaam zich herstelt van de dagelijkse drukte. 

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

Voor wie geschikt?

In principe kan iedereen gebruik maken van de haardsauna. Mocht je twijfelen omdat je bijvoorbeeld een hoge bloeddruk hebt of een ontsteking/infectie? Raadpleeg dan eerst het advies van je arts.

Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby. 

Bekijk alle sauna's