• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Naamloos 2

Rozensauna

De rozensauna heeft een gemiddelde temperatuur rond de 65 tot 70°C. Door de geur van rozenblaadjes hangt er een harmoniserende sfeer en voel je je al snel op je gemak. Kortom een heerlijke saunacabine voor een perfect moment voor jezelf waarbij je helemaal tot rust komt.

Meer informatie

Rozengeur en maneschijn

Wanneer je de rozensauna binnenstapt ervaar je gelijk een gevoel van ontspanning en totale rust. Dit komt door de positieve werking die rozengeur op jouw gemoedstoestand heeft. Dit verklaart de uitdrukking rozengeur en maneschijn, dat staat voor ultiem geluk.

Rozensauna v2

De rozengeur

Eeuwen geleden werd de geur van rozenblaadjes al voor van alles gebuikt. De Romeinen hielden ziekten ermee op afstand, de Grieken gebruikten het als balsem voor overleden helden en in vele culturen werd het gebruikt om vervelende geurtjes te verdoezelen. Ook nu wordt de geur van rozen nog veel gebruikt in de aromatherapie. Wanneer je de rozensauna binnenstapt, voel je je gelijk relaxed en worden angstgevoelens geremd. Daarnaast wordt, door de rozengeur, ook de nachtrust op zeer positieve wijze beïnvloed.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Rozenritueel

Tijdens het rozenritueel geniet je van een heerlijk scrub van TREATMENTS®. Dit maakt je lichaam klaar voor een naar rozen geurend bodymasker. De pakking van rozenblaadjes maakt je huid weer zijdezacht en heeft een hydraterende werking. Een korte hoofdmassage zal je helemaal doen ontspannen. Hoewel je het wel zou denken, vindt dit ritueel niet in de rozensauna plaats, maar in de stoomcabine, zodat het masker goed op de huid inwerkt.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

Voor wie geschikt?

Een bezoek aan de rozensauna is in principe voor iedereen geschikt. Luister goed naar je lijf en blijf zitten tot je het zelf niet meer prettig vindt.  
Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby. 

Bekijk alle sauna's