• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Jonge vrouw geniet van een gezichtsbehandeling met gesloten ogen

Duo seasonal body masker

Hoe leuk is het om samen met jouw saunamaatje een ontspannende behandeling te ondergaan. Even bijkletsen of gewoon puur genieten van het moment. We snappen dat je hier meer van wilt weten, lees snel verder.

Ontdek de voordelen

  • Jonge vrouw geniet van een gezichtsbehandeling met gesloten ogen
  • Jonge vrouw geniet van een gezichtsbehandeling met gesloten ogen
  • Jonge vrouw krijgt rug masker

Wat kan ik verwachten van een duo seasonal body masker?

Deze massage is per twee personen te reserveren en wordt uitgevoerd door één specialist. Neem plaats en ontvang een heerlijke pakking. Per seizoen heb je een andere pakking zodat dit altijd perfect aansluit! Wanneer de pakking aan het inwerken is kan je genieten van een gezichtsmasker die lekker ingemasseerd wordt én tot slot krijg je een hoofdmassage. 

Jonge vrouw geniet van een gezichtsbehandeling met gesloten ogen

Waarom een duo seasonal body masker?

Deze behandeling is perfect wanneer je samen even wilt relaxen en ook nog eens gemasseerd wilt worden. Geef je huid een boost met deze pakking en geniet van het moment waarbij je helemaal tot rust kan komen. Wanneer kan je nou samen genieten van een behandeling? Bijna niet, dus pak je kans!

Jonge vrouw krijgt rug masker van creme aangebracht

Voordelen

Tijdens de behandeling ontvang je een pakking. Deze pakking is aangepast per seizoen dus is verschillend maar zal perfect aansluiten op jouw huid. Een heerlijke toevoeging van jouw dagje wellness en je zal zien, je huid krijgt echt een opkikker! Een hoofdmassage zorgt dat je kalmeert en goed kan ontspannen wat kan resulteren in een verbeterde nachtrust. 

De beste sauna deals voor jou

Zijn jij en je saunamaatje helemaal overtuigd dat dit dé perfecte behandeling is tijdens jullie dagje wellness? Bekijk dan de unieke sauna aanbiedingen van sauna.nl en boek jouw duo seasonal body masker bij het resort zelf. 

Hoe werkt een duo seasonal body masker? 

De duo seasonal body masker is een unieke behandeling voor twee personen. De behandeling wordt uitgevoerd door één specialist. Tussendoor kan je kletsen of gewoon je ogen sluiten en fijn wegdromen. Je ontvangt een heerlijke pakking, een korte hoofdmassage en je gezicht vergeten we ook niet. Je krijgt namelijk ook een lekker gezichtsmasker! 

Voor wie is een duo seasonal body masker?

Deze massage is geschikt voor iedereen die samen met zijn of haar saunamaatje wil ontspannen. Een heerlijk relaxmoment voor jullie tweeën, dat klinkt toch geweldig?! 

Duo seasonal body masker tijdens de zwangerschap?

Ben jij of jouw saunamaatje zwanger? Dan raden wij je af om deze behandeling te reserveren. Gelukkig zijn er voldoende andere mogelijkheden om een behandeling te ondergaan die wél geschikt zijn tijdens de zwangerschap. Lees meer informatie over sauna en zwangerschap.

Hoe lang duurt een duo seasonal body masker?

Deze behandeling is per twee personen te reserveren en duurt totaal 20 minuten. 

Waar kan ik een duo seasonal body masker boeken?

We snappen dat je heel graag wilt weten waar je deze behandeling nou precies kan boeken. Wij hebben het antwoord voor je namelijk bij alle aangesloten wellnessresorts. Waar wacht je nog op?

Wellnessresorts

SpaSense
Veluwse Bron
SpaWell