• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Twee mensen genieten van een hamam behandeling met veel schuim

Hamam behandeling

De hamam behandeling: een authentieke behandeling die zijn oorsprong kent in het Romeinse Rijk. De hamam behandeling zoals we die vandaag de dag kennen is gebaseerd op eeuwenoude technieken en tradities. Ga jij het uitproberen?

Ontdek de voordelen

  • Video
  • Vrouw geniet van een hamam behandeling met veel schuim
  • Vrouw geniet van een hamam behandeling met veel schuim
  • Twee mensen genieten van een hamam behandeling met veel schuim

Wat kan ik verwachten van een hamam behandeling?

Een warme plek waar het water in overvloed stroomt. Dat is de letterlijke betekenis van hamam. Een unieke beleving waarbij je geniet van een grondige scrub, zeep die wordt aangebracht met een speciale zeepzak én verschillende massagetechnieken. Een ware toevoeging aan jouw dagje wellness!

Vrouw geniet van een hamam behandeling met schuim en water

Waarom een hamam behandeling?

Wellness is belangrijk! Even offline gaan en je batterij opladen. En een hamam behandeling zorgt ervoor dat jij écht even kan ontspannen. Geniet van een uniek ritueel, waan je in Oosterse sferen en komt volledig tot rust! 

Twee mensen genieten van een hamam behandeling met veel schuim

Voordelen

Tijdens de hamam behandeling waan je je even in een andere wereld. De perfecte setting om even volledig te ontspannen. Er wordt gebruik gemaakt van olijfzeep, waar je een zijdezachte huid van krijgt. Ga jij deze unieke behandeling uitproberen?

Voordelig naar de sauna

Is deze behandeling precies waar je naar op zoek bent? Reserveer één van onderstaande acties en boek deze behandeling bij het wellnessresort van jouw keuze! 

Hoe werkt een hamam behandeling? 

Deze unieke behandeling begint met een grondige scrub van het lichaam. Vervolgens brengt de masseur de zeep aan met een speciale zeepzak, gevuld met olijfzeep. Aansluitend wordt tijdens een massage verschillende massagetechnieken toegepast. Tot slot kan je je afspoelen met heerlijk warm water. 

Voor wie is een hamam behandeling?

Op zoek naar een unieke behandeling en een echte toevoeging aan jouw dagje wellness? Dan is de hamam behandeling echt iets voor jou! Na deze behandeling ben je volledig ontspannen én heb je weer een zijdezachte huid. 

Hamam behandeling tijdens de zwangerschap?

Omdat je voornamelijk op je buik ligt tijdens de hamam behandeling, raden we je af deze behandeling te reserveren als je zwanger bent. Wel kan je kiezen voor bijvoorbeeld een Facial classic. Meer weten over zwangerschap en sauna? Je leest het hier.

Hoe lang duurt een hamam behandeling?

Je kan een hamam behandeling van 20 of 50 minuten reserveren. Tijdens de behandeling van 20 minuten wordt enkel de achterkant van je lichaam behandeld. Ga jij voor de optimale beleving van 50 minuten? Dan wordt je hele lichaam behandeld. Welke kies jij?

Waar kan ik een hamam behandeling boeken?

Je kan een hamam behandeling reserveren bij één van de volgende wellnessresorts: Elysium, Zwaluwhoeve, Veluwse Bron, SpaWell, SpaWeespThermen Holiday en Hezemeer.