• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage

Hawaii complete relax

Met deze unieke behandeling kan je jezelf echt in de watten leggen. Nee, je gaat niet mee naar Hawaï maar geloof ons, sluit je ogen tijdens deze behandeling en het voelt net alsof je in Hawaï bent. Waan jezelf even op een mini-vakantie tijdens deze lichaamsbehandeling. 

Ontdek de voordelen

  • Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage
  • Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage
  • Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage

Wat kan ik verwachten van een Hawaii complete relax?

Een Hawaii complete relax is een combinatie van een scrubmassage en wat de naam eigenlijk al doet vermoeden een Hawaïaanse massage. Ook wel een lomi lomi massage genoemd. Tijdens deze massage worden warme kokosoliën gebruikt waarmee gemasseerd wordt. Een lomi lomi massage is een lichaamsmassage die wordt uitgevoerd met de onderarmen. Er worden lange en vloeiende strijkbewegingen gemaakt over je lichaam.

Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage

Waarom een Hawaii complete relax?

Deze behandeling is een geweldige beleving tijdens een dagje wellness. Je huid krijgt echt een boost van de scrubmassage en met de lomi lomi massage kan je gewoon heerlijk ontspannen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de onderarmen waarmee gemasseerd wordt is het een lichte massage. 

Vrouw geniet van de Hawaii complete relax massage

Voordelen

Deze massage is goed voor je huid omdat er een scrubbehandeling bij zit inbegrepen. Je wilt toch ook eens die ervaring van een zijdezachte huid? Daarnaast wordt door de massage jouw bloedsomloop gestimuleerd en de afvalstoffen worden na een massage ook beter afgevoerd. Kortom de perfecte combinatie van een behandeling! 

Ontdek de sauna aanbiedingen voor jou

Ben je klaar om jezelf helemaal over te geven en eens een dagje offline te gaan? Ontdek dan de beste sauna deals voor jou en boek bij het wellnessresort zelf deze ontspannende behandeling erbij voor de ultieme dag vol ontspanning. 

Hoe werkt een Hawaii complete relax? 

Neem plaats en zorg dat je je volledig ontspant. De behandeling begint met een heerlijke scrubmassage van het gehele lichaam. Vervolgens zal de masseur een lomi lomi massage geven. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een massage techniek waarbij de masseur masseert met de handen en onderarmen. Er worden lange strijkbewegingen gemaakt in de lengte van het lichaam. 

Voor wie is een Hawaii complete relax?

Wil je eens goed ontspannen en nét dat beetje extra tijdens jouw dagje uit? Dan is deze behandeling zeker wat voor jou. Een heerlijke scrub en deze massage zal je goed doen. Zorg ervoor dat je jezelf weer helemaal kan opladen. 

Hawaii complete relax tijdens de zwangerschap?

Deze behandeling kan je niet ondergaan wanneer je zwanger bent. Tijdens de behandeling lig je op je buik en daarom is deze behandeling niet geschikt. We hebben gelukkig ook leuk nieuws te melden, er zijn genoeg andere behandelingen die je wél kunt ondergaan tijdens de zwangerschap. Lees alles over sauna en zwangerschap.

Hoe lang duurt een Hawaii complete relax?

Je kan het misschien niet geloven maar deze unieke behandeling duurt 50 minuten. Kan je niet wachten? Boek dan jouw Hawaii complete relax bij jouw dagje wellness.

Waar kan ik een Hawaii complete relax boeken?

Wij begrijpen dat je super enthousiast bent geworden nu je weet wat deze behandeling inhoud. Goed nieuws, deze behandeling is te boeken bij de mooiste wellnessresorts. Wanneer kom jij genieten?