• Vind de beste acties in één klik!
 • 100% beschikbaarheid
Oud

Indiase hoofdmassage

Het is tijd om je over te geven. Overgeven aan ontspanning, aan een moment voor jezelf, aan even helemaal niets. En dat kan met deze Indiase hoofdmassage! Laat stress of onrust van je afglijden en voeg nét dat beetje extra beleving toe aan jouw dagje wellness.

Ontdek de voordelen

 • Vrouw krijgt een Indiase hoofdmassage
 • Vrouw krijgt een Indiase hoofdmassage
 • Vrouw krijgt een Indiase hoofdmassage
 • Vrouw krijgt een Indiase hoofdmassage

Wat kan ik verwachten van een Indiase hoofdmassage?

Het hoofd, de nek en schouders zijn belangrijke energiecentra van het lichaam. Heb je last van stress of vermoeidheid, dan kan dit zich uiten in de vorm van een stijve nek, schouders of vermoeide ogen. Tijdens de Indiase hoofdmassage ligt de focus dan ook op dit gebied, en ontspanning staat voorop! 

Oud

Waarom een Indiase hoofdmassage?

Lekker in je vel zitten is belangrijk! En om lekker in je vel te zitten is regelmatig ontspannen belangrijk. Even de tijd voor jezelf nemen en offline gaan. De Indiase hoofdmassage bevordert de nachtrust, verlicht pijn en stijfheid en zorgt dat stress afneemt. De perfecte toevoeging aan jouw dagje wellness! 

 • stijve nek en/of schouders;
 • vermoeide ogen;
 • stress of vermoeidheid.
Oud

Voordelen

Hoofd, nek en schouders krijgen tijdens deze massage alle liefde en aandacht die ze verdienen. Heb je klachten in dit gebied? Geef het aan bij de masseur/masseuse, dan wordt hier tijdens deze behandeling extra aandacht aan besteed. Ontdek de voordelen van een hotstone massage zoals:

 • verlichten van spierpijn;
 • stress verminderend;
 • verbeterende nachtrust.

Ontdek de sauna aanbiedingen voor jou

Ben je ervan overtuigd dat deze Indiase hoofdmassage iets voor jou is? Reserveer één van onderstaande acties bij jouw favoriete wellnessresort en boek deze behandeling bij het wellnessresort als extraatje bij jouw dagje wellness.

Hoe werkt een Indiase hoofdmassage? 

De Indiase hoofdmassage wordt gegeven vanaf het decolleté, nek, schouders tot aan de hoofdhuid. De masseur begint en eindigt met drukpunten om lichaam en geest tot rust te brengen. Een ontspannende behandeling waarbij eventuele klachten extra liefde en aandacht krijgen! 

Voor wie is een Indiase hoofdmassage?

Ervaar je stress of vermoeidheid? Dan kan deze massage helpen dit te verminderen! Deze behandeling is geschikt voor iedereen. 

Indiase hoofdmassage tijdens de zwangerschap

Tijdens deze massage lig je op je rug, dit betekent dat je ook van de Indiase hoofdmassage kan genieten als je zwanger bent! Sterker nog: we kunnen ons voorstellen dat een zwangerschap soms stressvol kan zijn, deze massage kan helpen om stress te verminderen! Meer weten? Lees alles over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt een Indiase hoofdmassage?

Een Indiase hoofdmassage duurt 25 minuten en is een ware toevoeging aan jouw dagje wellness! Ga jij deze ontspannende behandeling uitproberen?

Waar kan ik een Indiase hoofdmassage boeken?

Je reserveert een Indiase hoofdmassage gemakkelijk en snel bij één van de mooiste wellnessresorts. Neem de tijd om lekker te ontspannen zodat je jezelf weer helemaal kan opladen. Hoe fijn is het om dit te combineren met jouw dagje wellness? 

Wellnessresorts

SpaPuur
Elysium
SpaWell