• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Geef jezelf helemaal over en gun jezelf een moment van ontspanning met een heerlijke ontspanningsmassage. Dit zorgt voor die extra boost tijdens een dagje wellness. Wist je dat een ontspanningsmassage veel positieve effecten heeft op jouw lichaam?

Ontdek de voordelen

  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage
  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage
  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage

Wat kan ik verwachten van een ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage, ook wel een klassieke massage genoemd, is de meest bekende massage. Een massage met lichte (strijk)bewegingen waarbij lichaam en geest tot rust komen.

Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage

Waarom een ontspanningsmassage?

Een ontspanningsmassage heeft als doel dat het ontspannend is, gewoon puur genieten. Naast dat een ontspanningsmassage een ontspannen gevoel geeft brengt het ook lichaam en geest in balans. Een massage kan een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals:

  • (chronische) pijn;
  • stijve en pijnlijke spieren;
  • nek- en schouderklachten.

 

Vrouw ligt op haar buik tijdens een ontspanningsmassage

Voordelen

Gun jouw lichaam een moment van ontspanning en ontdek naast de positieve effecten dat een massage heeft bij gezondheidsklachten ook de voordelen. Je krijgt er zoveel voor terug, wie wil dat nou niet? Een ontspanningsmassage kan zorgen voor:

  • sneller spierherstel;
  • verbetert de bloedcirculatie;
  • stress vermindering.

 

Ontdek de sauna aanbiedingen voor jou

Ben je overtuigt dat een ontspanningsmassage iets voor jou is? Kies voor een voordelig dagje sauna en boek bij het wellnessresort zelf nog een behandeling erbij van 25 of 50 minuten.

Hoe werkt een ontspanningsmassage? 

Zoals je zal verwachten is dit een lichte massage met veel strijkbewegingen. Een ontspannen sfeer en een masseur die jou compleet in de watten legt. Geniet van de verzorgende oliën en droom weg met de sfeervolle muziek op de achtergrond, een waar verwenmoment voor jezelf!

Voor wie is een ontspanningsmassage?

Ben je op zoek naar een rustige en zachte massage? Dan is deze massage wat voor jou! Ontdek de positieve effecten die deze massage teweeg kan brengen zodat je weer helemaal bent opgeladen.

Ontspanningsmassage tijdens de zwangerschap?

Natuurlijk snappen we dat als je zwanger bent je ook lekker wilt relaxen. Uiteraard kan dit, maar bij een ontspanningsmassage lig je voornamelijk op je buik. Daarom is deze massage niet geschikt wanneer je zwanger bent en kan je beter kiezen voor andere behandeling. Goed nieuws, je hebt nog voldoende keuze! Bekijk alles over zwangerschap en sauna

Hoe lang duurt een ontspanningsmassage?

Het is tijd voor jezelf en dat kan met deze eeuwenoude massage die gericht is om je lichaam te laten ontspannen. Wanneer je een massage ondergaat van 25 minuten zal alleen de achterkant van je lichaam gemasseerd worden (nek, rug, schouders). Wil je dé ultieme beleving? Kies dan voor een massage van 50 minuten waarbij het gehele lichaam gemasseerd zal worden. 

Waar kan ik een ontspanningsmassage boeken?

Een Ontspanningsmassage, ook wel een klassieke massage genoemd, is bij de mooiste wellnessresorts te reserveren. Neem de tijd om lekker te ontspannen zodat je jezelf weer helemaal kan opladen. Hoe fijn is dit om dit te combineren met jouw dagje wellness? 

Wellnessresorts

Veluwse Bron
SpaWell
SpaSense