• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Oud

Seizoensmassage

Ga op reis naar verre oorden. Laat je zintuigen prikkelen en geniet tijdens jouw dagje wellness van een heerlijke seizoensmassage. Kom volledig tot rust met de weldadige geuren van TREATMENTS®.

Ontdek de voordelen

  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een seizoensmassage
  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een seizoensmassage
  • Vrouw ligt op haar buik tijdens een seizoensmassage
  • Vrouw ligt op haar buik en geniet van een seizoensmassage

Wat kan ik verwachten van een seizoensmassage?

Afhankelijk van de duur van de seizoensmassage wordt de achterkant van het lichaam óf het hele lichaam gemasseerd met een verzorgende olie van TREATMENTS®. En bij ieder seizoen hoort een andere unieke TREATMENTS® geur. Laat je verrassen!

Oud

Waarom een seizoensmassage?

Tijdens de seizoensmassage kom je volledig tot rust. En dat jij tot rust kan komen, dat vinden we belangrijk! Een dagje wellness kan je hierbij helpen, door een seizoensmassage bij te boeken geniet jij van de ultieme saunabeleving. Geniet ieder seizoen van een andere TREATMENTS® geur die tijdens deze behandeling wordt gebruikt.

Oud

Voordelen

Een seizoensmassage heeft niet alleen een ontspannende werking, het brengt lichaam en geest in balans! Ontdek de voordelen van deze ontspannende massage:

  • verbetert de bloedcirculatie;
  • vermindert stress;
  • geeft extra energie.

De beste sauna aanbiedingen

Net dat beetje extra beleving tijdens jouw dagje wellness? Kies de beste deal voor jou en boek bij jouw favoriete wellnessresort zelf een seizoensmassage van 25 of 50 minuten.

Hoe werkt een seizoensmassage?

Afhankelijk van de duur van de massage wordt de achterkant óf het gehele lichaam gemasseerd. Kies jij voor een behandeling van 25 minuten, dan wordt de achterkant van het lichaam gemasseerd met de verzorgende olie van TREATMENTS®. Ga jij voor de ultieme beleving en boek je de seizoensmassage van 50 minuten, dan wordt het gehele lichaam gemasseerd met de verzorgende olie van TREATMENTS®.

Voor wie is een seizoensmasssage?

Gun jezelf regelmatig rust om een hectisch leven aan te kunnen. Even terugtrekken en ontsnappen aan de drukte van alledag. Een seizoensmassage is geschikt voor iedereen! 

Seizoensmassage tijdens de zwangerschap?

Tijdens een seizoensmassage lig je voornamelijk op je buik. Dit betekent dat deze massage niet geschikt is wanneer je zwanger bent. Toch genieten van een ontspannende massage tijdens jouw dagje wellness? Dan raden we je een andere behandeling aan. Wees gerust, er is voldoende keuze. Meer weten of zwangerschap en sauna? Bekijk alles over zwangerschap en sauna

Hoe lang duurt een seizoensmassage?

Hoe fijn is het om zo nu en dan even te kunnen ontsnappen aan de drukte van alledag? Een seizoensmassage is te boeken voor 25 of 50 minuten. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Waar kan ik een seizoensmassage boeken?

Je reserveert een seizoensmassage bij de mooiste wellnessresorts. Ga een dagje offline, neem de tijd om jezelf weer helemaal op te laden en voeg extra beleving toe met een ontspannende seizoensmassage.

Wellnessresorts

Veluwse Bron
SpaWell
SpaSense