• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
shinshiro

Shinshiro treatment

Dit is één van de unieke lichaamsbehandelingen van TREATMENTS® één waarbij je de hele behandeling op je zij ligt. Tijdens de behandeling worden er diverse Shinshiro TREATMENTS® verzorgingsproducten gebruikt met heerlijke geuren. Ervaar deze traditionele Japanse lichaamsbehandeling en ontspan. 

Ontdek de voordelen

  • Video
  • Vrouw geniet van Shinshiro Treatment
  • Vrouw geniet van Shinshiro Treatment
  • Vrouw geniet van Shinshiro Treatment

Wat kan ik verwachten van een Shinshiro treatment?

Tijdens een Shinshiro treatment wordt jouw lichaam gereinigd en ontvang je een stevige massage met behulp van een sutikku. Deze sutikku komt oorspronkelijk uit Japan met als doel sneller resultaat te krijgen van de invloed van de behandeling. Je kan tijdens de treatment genieten van de mystrieuze geur van Shinshiro met een zoete vanilleachtige geur en frisse geuren als ylang ylang en nog meer bloemen. 

Vrouw geniet van Shinshiro Treatment

Waarom een Shinshiro treatment?

Deze stevige massage is een heerlijke treatment waarbij je lekker kan ontspannen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van de producten van Shinshiro waan je jezelf even in een andere wereld. De perfecte combinatie van een stevige massage met een sutikku en een reiniging van je lichaam. 

Vrouw geniet van Shinshiro Treatment

Voordelen

Doordat er tijdens deze unieke treatment gebruik wordt gemaakt van een sutikku kan je de spieren goed masseren zonder al te veel inspanning te leveren. De treatments specialist kan zich met deze sutikku focussen op bepaalde delen van je lichaam die wellicht wat meer aandacht nodig hebben. Met deze treatment krijg je een snel resultaat waarbij je lichaam snel kan herstellen. 

Ontdek de sauna aanbiedingen voor jou

Ontdek de beste saunadeals van sauna.nl en boek jouw Shinshiro treatment bij het wellnessresort zelf. Je zal het zelf ervaren hoe fijn deze behandeling is in combinatie met een dagje wellness.  

Hoe werkt een Shinshiro treatment?

Je ligt tijdens deze behandeling alleen maar op je zij. Hiervoor wordt een speciaal kussen gebruikt zodat je comfortable kan liggen. Jouw lichaam wordt gereinigd met heerlijke Shinshiro producten met aansluitend een stevige massage waarbij gebruikt wordt gemaakt van een sutikku. Om de behandeling goed af te sluiten ontvang je nog een voedende verzorging van TREATMENTS® die de specialist aanbrengt op jouw lichaam.

Voor wie is een Shinshiro treatment?

De Shinshiro treatment is geschikt voor iedereen die wel van een stevige massage houdt. Als je heerlijk wilt genieten van zoete en frisse geuren, dan is deze treatment zeker een aanrader! 

Shinshiro treatment tijdens de zwangerschap?

Ja, deze treatment is zeker geschikt tijdens de zwangerschap! Je ligt namelijk in de zijligging, vergeet niet dat dit wel een stevige massage is. Wanneer je puur een ontspannende massage wilt, kan je beter een andere behandeling kiezen. Lees alles over zwangerschap en sauna.

Hoe lang duurt een Shinshiro treatment?

Wil je jezelf eens goed in de watten leggen? Boek dan een Shinshiro treatment van maar liefst 75 minuten. Ruim een uur genieten op zijn top! Dit is de meest uitgebreide behandeling waarbij je als extraatje een bodyscrub krijgt en een ontspannende reiniging en massage van het gezicht. Bij de Shinshiro treatment van 25 of 50 minuten zit dit niet bij inbegrepen. In alle Shinshiro behandelingen worden je rug en benen gereinigd, gemasseerd met een sutikku en ter afsluiting een voedende verzorging. Bij de 50 minuten Shinshiro treatment wordt de gehele achterzijde gemasseerd. 

Waar kan ik een Shinshiro treatment boeken?

Deze unieke behandeling kan je bij een beperkt aantal wellnessresorts boeken. Specialisten dienen speciaal getraind te zijn voor deze treatments. Je kan deze behandeling boeken bij de mooiste wellnessresorts