• Dé wellness-specialist
 • Veilig en gemakkelijk
 • Altijd de beste acties
Sinaasappel bodycream met een bruistablet

Bruistablet at home

Geniet thuis nog heerlijk na van jouw dagje wellness. Je ontvangt een setje mee naar huis bestaande uit: een sinaasappel bruistablet, scrubhandschoen en ter afsluiting een sinaasappel bodycrème.

Bekijk de voordelen

 • Sinaasappel bodycream met een bruistablet
 • Vrouw brengt sinaasappel bodycream aan op arm
 • Vrouw scrubt met bruisbal haar arm

Wat kan ik verwachten van een Bruistablet at home?

Geniet thuis van heerlijke saunageuren zodat je je nog even in de sauna waant. Je ontvangt een setje mee naar huis bestaande uit meerdere items zoals:

 • sinaasappel bruistablet;
 • scrubhandschoen;
 • sinaasappel bodycrème.
Sinaasappel bodycream met een bruistablet

Waarom een Bruistablet at home?

Na een dagje wellness in het wellnessresort voel je als herboren. Neem het wellnessgevoel mee naar huis en zorg voor een ontspan momentje voor jezelf. Kom volledig tot rust! Hoe fijn klinkt het om jouw dagje wellness thuis nogmaals te beleven? Dat wil toch iedereen zodat je extra lang kan genieten van de saunageuren.

Sinaasappel bodycream met een bruistablet

Voordelen

Een moment voor jezelf wanneer geen tijd heb om naar een wellnessresort te gaan?

 • kies een moment dat goed uitkomt voor jou;
 • verwijder dode huidcellen en stimuleer de bloedsomloop;
 • je huid voelt zijdezacht na de sinaasappel bodycréme.

Acties met Bruistablet at home

Wil jij graag gebruikmaken van de Bruistablet at home? Boek dan één van onderstaande arrangementen of schaf in het wellnessresort een setje aan en geniet extra van een momentje voor jezelf!

Hoe werkt een Bruistablet at home? 

Even toe aan een moment van ontspanning bij je thuis? Geniet van ultieme wellness in jouw eigen badkamer. Zorg allereerst dat je huid minimaal vijf minuten is geweekt onder de douche of in een warm bad. Maak gebruik van de srubhandschoen waar je dode huidcellen mee verwijderd. Vervolgens kan je jouw huid inzepen met het bruistablet en geniet van een heerlijke sinaasappelgeur. Ter afsluiting geniet je van een verzorgende sinaasappelcréme voor een zijdezachte huid. 

Voor wie is een Bruistablet at home?

Iedereen die thuis nog heerlijk wil nagenieten van het wellnessgevoel en over een bad of douche beschikt. Voor iedere leeftijd en zowel voor dames als heren is deze set een ware verademing! 

Kan ik de Bruistablet at home gebruiken tijdens de zwangerschap?

Ontspannen tijdens je zwangerschap is extra belangrijk. Met een Bruistablet at home setje kan je perfect thuis genieten, ook tijdens jouw zwangerschap. Steek een kaarsje aan, zet een ontspannend muziekje op en geniet van een verwenmoment voor jezelf.

Hoe lang duurt een Bruistablet at home?

Na een lange dag werken of een lange dag thuis is het tijd voor jezelf. Geniet ongeveer 20 minuten van deze set thuis. De bruisbal moet minimaal 5 minuten weken in een warm bad of douche en verder kan je lekker genieten met de andere onderdelen van deze set! 

Waar kan ik een Bruistablet at home kopen?

Deze fijne set kan je voorafgaand aan je je bezoek aan één van de mooiste wellnessresorts bijboeken of je kiest voor een arrangement waar deze set bij zit. Ook kan je bij vertrek deze set aanschaffen bij de receptie zodat je jouw dagje wellness verlengd en thuis nog lekker lang kan nagenieten.