• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Arinma

Arinma

Het Arinma ritueel is een zuiveringsritueel die de huid een frisse boost geeft. Het ritueel begint met een zorgvuldige scrub om dode huidcellen te verwijderen, gevolgd door een zachte zuiverende klei. Stap in de stoomcabine waarin je omringt wordt door een oase van rust. Tijdens een persoonlijke zwaaisessie krijgt je huid de mogelijkheid krijgt om voedingsstoffen uit de klei op te nemen. De heerlijke geur van limoen in het haarmasker en de drukpuntmassage met olijf crème maken het ritueel compleet. Geniet nog uren van de Oosterse wereld.

Bekijk de voordelen

Wat kan ik verwachten van een Arinma ritueel?

Het Arinma ritueel is een zuiveringsritueel dat zorgt voor een frisse boost van de huid. Met een scrub worden, in de stoomcabine, dode huidcellen verwijderd, waarna er een zachte zuiverende klei wordt aangebracht.

1

Waarom een Arinma ritueel?

Het Arinma ritueel is een onmisbare wellnesservaring die de huid diepgaand reinigt en verzorgd.  Beleef dit unieke ritueel en laat je betoveren in de Oosterse wereld. 

  • Haarmasker van limoen
  • Zorgvuldige scrub 
  • Zachte zuiverende klei
2

Voordelen

Tijdens het Arinma ritueel staan geur en zuivering centraal, maar jouw ontspanning in de Oosterse wereld staat voorop! Kies voor het Arinma ritueel en:

  • ervaar een uniek zuiveringsritueel;
  • geef je huid een frisse boost;
  • voel je na afloop helemaal ontspannen in de Oosterse wereld.

De beste sauna aanbiedingen

Wil jij ook de voordelen ervaren van het Arinma ritueel? Kies dan voor één van de onderstaande acties voor een voordelig dagje wellness. Bij het wellnessresort zelf kan je dit wellnessritueel nog extra reserveren voor de ultieme ontspanning. 

Hoe werkt het Arinma ritueel?

Het Arinma ritueel begint met een scrub om dode huidcellen te verwijderen, gevolgd door het aanbrengen van een zachte zuiverende klei. Tijdens de zwaaisessie in de stoomcabine neemt de huid de voedingsstoffen uit de klei op. Geniet van een heerlijk haarmasker met de geur van limoen. Het ritueel wordt afgesloten met een drukpuntmassage met olijf crème. De stappen zorgen voor een diep gereinigde huid in combinatie met de Oosterse sferen. 

Voor wie is het Arinma ritueel?

Het Arinma ritueel is een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar dagje wellness compleet wil maken met een zuiveringsritueel. Dit zuiveringsritueel kan je met jouw saunapartner boeken, maar uiteraard ook alleen. Het ritueel wordt altijd in groepsverband gehouden.

Hoe lang duurt het Arinma ritueel?

Een voordelig wellnessritueel die jouw dagje wellness nét even anders maakt. Extra genieten van alle luxe samen met jouw saunapartner of wellicht alleen. Dit wellnessritueel duurt ongeveer 45 minuten waarbij je helemaal tot rust kan komen. 

Waar kan ik het Arinma ritueel boeken?

Dit unieke wellnessritueel is bij diverse wellnessresorts te boeken zoals Veluwse BronElysiumZwaluwhoeveThermen HolidaySpaPuurSpaWeesp, SpaWell en SpaSense. Boek dit ritueel bij jouw bezoek aan het resort en ervaar deze ware beleving.

Wellnesresorts

Zwaluwhoeve
Elysium
SpaPuur