• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
1

Moments of gold ritueel

Het moments of gold ritueel begint meteen bruisend met een glas bubbels waarna je met maximaal vier personen een ontspannend ritueel ervaart. Met een unieke gouden scrub wordt je huid gescrubd voor een zijdezachte huid. Terwijl je haar wordt gevoed met een gouden haarmasker kom je tot rust door korte massagegrepen. Ter afsluiting krijg je een hydraterend gezichtsmasker. 

Bekijk de voordelen

Wat kan ik verwachten van een moments of gold ritueel?

Begin het moments of gold ritueel bruisend door te proosten met een glas bubbels. Je huid wordt verwend met een unieke gouden scrub voor een zijdezacht resultaat. Tijdens rustgevende massagegrepen met gouden verzorgingsproducten, wordt je haar gevoed met een gouden haarmasker. Het ritueel wordt afgesloten met een hydraterend gezichtsmasker.

2

Waarom een moments of gold ritueel?

Laat jezelf verwennen met het moments of gold ritueel bij wellnessresort Thermen Barendrecht. Geef een gouden randje aan je sauna dag. 

  • Gouden verzorgingsproducten
  • Diverse massagegrepen
  • Glaasje bubbels
33

Voordelen

Tijdens het moments of gold ritueel staat beleving centraal, maar jouw ontspanning staat voorop! Kies voor het moments of gold ritueel en:

  • kom helemaal tot rust;
  • ervaar een gehydrateerde huid;
  • een betere doorbloeding.

De beste sauna aanbiedingen

Wil jij het ultieme moments of gold gevoel ervaren? Kies dan voor één van de onderstaande acties voor een voordelig dagje wellness. Bij het wellnessresort zelf kan je dit wellnessritueel nog extra reserveren voor de ultieme ontspanning. 

Hoe werkt het moments of gold ritueel?

Begin het ritueel met een glas bubbels. Tijdens het moments of gold ritueel wordt de huid zijdezacht met een gouden scrub en je haar gevoed met een gouden haarmasker. Kom tot rust door de korte massagegrepen. Een groepsritueel met maximaal vier personen zorgt voor optimale ontspanning. Het ritueel wordt afgesloten met een hydraterend gezichtsmasker.

Voor wie is een moments of gold ritueel?

Het moments of gold ritueel is een echte aanrader voor iedereen die zijn of haar dagje wellness compleet wil maken met een ontspannend wellnessritueel. Dit wellnessritueel kan je met jouw saunamaatje boeken, maar uiteraard ook alleen. Het ritueel wordt met maximaal vier personen gehouden.

Hoe lang duurt het moments of gold ritueel?

Een voordelig wellnessritueel die jouw dagje wellness nét even anders maakt. Extra genieten van alle luxe samen met jouw saunamaatje of wellicht alleen. Dit wellnessritueel duurt ongeveer 60 minuten waarbij je helemaal tot rust kan komen. 

Waar kan ik het moments of gold ritueel boeken?

Je kan het moments of gold ritueel kan je uitsluitend boeken bij wellnessresort Thermen Barendrecht. Dit ritueel is een ware toevoeging aan jouw dagje wellness. Wij raden je aan om dit vooraf te reserveren zodat je er verzekerd van bent dat je dit ritueel kan ondergaan.