• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Twee vrouwen met ogen dicht rusten in bad

Sauna en relaxen

Het is tijd voor jouw sauna relaxdag! Relaxen en sauna zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sauna = ontspanning. Eigenlijk gebeurt het automatisch, zodra de warmte van de sauna zich als een deken om je heen wikkelt, voel je je lijf en spieren ontspannen.

Meer informatie

  • Historisch oud thermaal bad
  • Oud badhuis
  • Oud badhuis met water
  • Historisch oud thermaal bad
  • Historisch oud thermaal bad
  • Oude sauna met kachel
  • Details van een oude sauna
  • Prachtige hamam

Hoe haal je nou het maximale uit jouw dag?

Om te beginnen blijft je telefoon, tablet of andere apparaten in je kluisje. Dit is niet alleen om de privacy van jou en de andere gasten te waarborgen, maar ook om er voor te zorgen dat jij kunt relaxen zonder afleiding van buitenaf. Écht even helemaal er tussenuit.

Uniek aanbod

Eenmaal in het resort, kan het ontspannen echt beginnen. Je kunt werkelijk alle kanten op. Ieder resort heeft een uniek aanbod aan sauna’s en baden. Wanneer je genoeg hebt van de hitte van de sauna, is het tijd om af te koelen. Ga voor het verkwikkende dompelbad of gebruik de stortemmer. Alleen voor de echte bikkels!

Time to relax

Tijd voor jezelf is ontzettend belangrijk. Vooral in deze tijd waarin er veel van ons gevraagd wordt. Gun jezelf een dag vol quality time en aandacht voor je eigen behoeftes. Je kunt jouw relaxdag helemaal invullen naar je eigen wens. Plan je eigen rondje sauna en kom helemaal tot rust. 

Saunarituelen en massages

Wil je echt een gevoel van ontspanning ervaren? Laat jezelf in de watten leggen tijdens één van de rituelen die worden aangeboden, of boek eens een massage voor jezelf. Wedden dat jij als herboren het saunaresort uitloopt?

Sauna en diner

Begint jouw maag te knorren aan het einde van de dag en kies je ervoor om in de avond ook nog te genieten van een paar rondjes sauna? Luister dan ook nu goed naar jouw lichaam en geniet van een diner in het resort. Het is belangrijk dat je jouw maaltijd afstemt op de plannen die je nog hebt staan en naar welke voeding goed voor je is.

Sauna en diner

Sauna en lunch

Het kan een uitdaging zijn om de juiste voedingskeuzes te maken. Het is belangrijk dat je luistert naar je eigen lichaam. Een dagje sauna kan helpen bij het vinden van de balans tussen voldoende ontspannen en gezonde voeding. Niet alleen voeding, maar ook vocht is ontzettend belangrijk. Kies voor de juiste drankjes en ook hier geldt, zorg voor een goede balans. 

Sauna en Lunch

Badkleding

Veel mensen hebben de voorkeur voor het naakt bezoeken van een wellnessresort. Het grootste deel van de tijd draag je een badjas. Ga je liever in badkleding? Gelukkig hebben veel wellnessresorts tegenwoordig badkledingdagen, waarbij je gebruik kan maken van alle faciliteiten in badkleding. Je bent dan welkom in je zwempak, biniki/tankini of zwembroek/zwemshort.

Meer over badkledingdagen