• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
szvd

Filmsauna

De filmsauna zorgt voor een echte unieke saunabeleving. Door de vrij lage temperatuur van rond de 55°C, is het lang uit te houden in deze saunacabine. Hierdoor kan je, terwijl je volledig ontspant, genieten van de films die worden gedraaid op het grote scherm. Neem plaats en kom tot rust bij een natuurfilm of luister naar de muziek van één van de concertfilms.

Meer informatie

Bekijk de films

De gehele dag worden er verschillende films gedraaid in de filmsauna. Dit kan een natuurfilm zijn, maar ook een komedie, documentaire of concertfilm. Heb je even geen zin in totale stilte, maar wel in een ontspanmoment? Dan is de filmsauna perfect!

grde

Films op groot scherm

Waar je ook plaatst neemt in de filmsauna, je kan altijd genieten van één van de films. Het scherm is altijd goed zichtbaar en je kan kiezen tussen een plek op een hoge of lage bank. Heb je liever een wat warme temperatuur? Begin dan op een wat hogere plek. Wordt het je te warm, dan kan je altijd weer een bankje lager gaan zitten. 

99

Sauna met een lage temperatuur

Hoewel de sauna een lage temperatuur heeft, gaat je lichaam toch aan het werk. De temperatuur is hoog genoeg om jouw hartslag te laten stijgen, waardoor je uiteindelijk gaat zweten. In de filmsauna gaat dit alleen minder snel dan in een sauna met een hogere temperatuur. Zo kan je langer ontspannen en genieten van de rustgevende films.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Schrijf je in

Voor wie geschikt?

Een bezoek aan de filmsauna is door de lage temperatuur voor iedereen geschikt. Luister goed naar je lijf en verlaat de sauna wanneer je het niet meer prettig vindt. 

Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby. 

Dompel jezelf onder

Hoe fijn is het om even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. Natuurlijk moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Verkoelend en een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen.

Bekijk alle baden