• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
1

Kristalsteensauna

Wanneer je de kristalsteensauna binnenstapt, ervaar je gelijk de zuiverende werking van de sauna. De blauw groene kleur van de kristallen, zorgt voor een rustgevend licht in de saunacabine. Door de milde temperatuur van ongeveer 65°C is het best even uit te houden in deze sauna en warm je heerlijk langzaam op. 

Meer informatie

Geniet van de rust

In de kristalsteensauna kom je volledig tot rust. Neem plaats, sluit je ogen en voel wat de temperatuur met je lichaam doet. Door de lage temperatuur is deze sauna ideaal voor de beginnende saunabezoeker. 

2

Een moment voor jezelf

We vergeten nog wel eens een stapje terug te doen. De focus ligt niet meer ontspanning en een burn-out ligt op de loer. Pak daarom echt even een moment voor jezelf in de kristalsteensauna. Dit geeft je weer nieuwe energie, waardoor je als herboren de sauna weer verlaat. 

666

Sauna met een lage temperatuur

In de kristalsteensauna is de temperatuur niet al te hoog. Toch is het genoeg om jouw lichaam aan het werk te zetten, waardoor je gaat zweten. Het duurt wat langer, maar ook bij een lagere temperatuur ervaar je de positieve effecten van een saunabezoek.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Schrijf je in

Voor wie geschikt?

Een bezoek aan de kristalsteensauna is door de lage temperatuur voor iedereen geschikt. Luister goed naar je lijf en verlaat de sauna wanneer je het niet meer prettig vindt. 

Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby. 

Dompel jezelf onder

Hoe fijn is het om even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. Natuurlijk moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Verkoelend en een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen.

Bekijk alle baden