• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Panorama

Panorama sauna

In de panorama sauna kijk je je ogen uit terwijl je ligt te ontspannen. Geniet van een prachtig uitzicht vanuit een heerlijk warme sauna. Door de grote ramen heb je zicht over de tuin van het wellnessresort en plan je tijdens jouw saunabezoek, alvast een nieuwe saunaronde.

Meer informatie

De voordelen

Door de hoge temperatuur in de saunacabine wordt je doorbloeding gestimuleerd en worden afvalstoffen afgevoerd. Na een saunadag voel je je weer even helemaal zen en ben je over het algemeen goed uitgerust. Pak daarom ook goed je rust tijdens jouw saunadag. 

Panorama v2

Temperatuur

De temperatuur van de panorama sauna ligt meestal rond de 80 á 90°C. Dit is daarom over het algemeen echt een hete sauna waardoor je goed kunt zweten. Een saunaronde heeft onder andere een positief effect op je immuunsysteem en zorgt ervoor dat je bloedsomloop wordt gestimuleerd.

Panorama sauna v2

Geschikt voor iedereen

Deze sauna is voor iedereen geschikt die houdt van een sauna met een hoge temperatuur. Ook tijdens de zwangerschap is dit een sauna waar je in kunt plaatsnemen. Echter, het is wel belangrijk dat je goed luistert naar je lichaam en zeker tijdens de zwangerschap. Lees alles over zwangerschap en sauna.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven

Bekijk alle sauna's?

Kan jij geen genoeg krijgen van alle unieke sauna's die worden aangeboden door de verschillende wellnessresorts? Bekijk dan alle andere sauna's en ga goed voorbereid jouw dagje sauna tegemoet.

Bekijk alle sauna's

Dompel jezelf onder

Hoe fijn is het om even lekker te relaxen in een warm bad en natuurlijk moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dompel jezelf eens onder in een dompelbad. 

Bekijk alle baden