• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Naamloos 1

Sandelhoutsauna

De sandelhoutsauna is een saunacabine met een hoge temperatuur van rond de 80 graden. Dat maakt deze sauna erg geschikt voor mensen die regelmatig naar de sauna gaan. Stap binnen en ruik de volle warme tonen waardoor je heerlijk tot rust komt.

Meer informatie

De invloed van saunageuren

In de geurensauna's , ruik je verschillende typische saunageuren zoals bijvoorbeeld: sandelhout, lavendel, rozen, dennen en eucalyptus. Deze natuurlijke geuren hebben een positieve invloed op onze stemming en bepalen onze gemoedstoestand.

Zoutsteensauna

Sandelhout

De geur van sandelhout is erg kenmerkend en wordt al lang geleden gebruikt als ingrediënt van parfums of voor oude wellnessrituelen. Het sandelhout komt voornamelijk uit Indonesië en India, waar de bomen jaren lang moeten groeien om de heerlijke geur te ontwikkelen. 

Zoutsteensauna

Oude rituelen

Sandelhout is een geur dat altijd weer terug komt binnen de wellness. Vroeger werd het middel al toegepast bij religieuze rituelen. Het heeft namelijk een super verzorgende en reinigende werking voor de huid en zorgt voor een betere circulatie van de bloedvaten.

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Schrijf je in

Voor wie geschikt?

Een bezoek aan de sandelhoutsauna is voor iedereen geschikt. Luister goed naar je lijf en verlaat de sauna wanneer je het niet meer prettig vindt. 

Wij raden in alle situaties een saunabezoek af tijdens de eerste drie maanden van de zwangerschap. Je lichaam is extra kwetsbaar tijdens deze verhoogde temperaturen en dit kan effect hebben op de ontwikkeling van de baby. 

Dompel jezelf onder

Hoe fijn is het om even lekker te relaxen in een warm bad. Gezellig even bijkletsen of gewoon genieten van de natuur. Alles kan! Natuurlijk is het ook heerlijk tijdens een prachtige lente- of zomerdag om te ontspannen in één van de verwarmde baden. Zwem een rondje in een verwarmd zwembad of kom tot rust in het bubbelbad. Natuurlijk moet je niet vergeten dat je lichaam ook af en toe moet afkoelen. Dompel jezelf eens onder in een dompelbad. Verkoelend en een verfrissende afkoelmethode tijdens ieder seizoen.

Bekijk alle baden