• Vind de beste acties in één klik!
Vrouw giet water over zichzelf heen in sfeervolle ruimte

Do it yourself hamam

Neem het wellnessgevoel mee naar huis met het Do it yourself hamam setje of kies een moment tijdens jouw dagje wellness. Scrub, reinig en verzorg jouw huid op Oosterse wijze. Heerlijk om tijdens jouw dagje wellness te gebruiken of thuis!

Bekijk de voordelen

  • Video
  • Man giet water over schouder
  • Hamam setje met zeep
  • Vrouw giet water over zichzelf heen in sfeervolle ruimte

Wat kan ik verwachten van een Do it yourself hamam?

De Do it yourself hamam is een setje waarmee je op ieder moment een hamam ritueel kan beleven of herbeleven. Het setje bevat de volgende onderdelen met als resultaat een huid die verzorgd is en zacht aanvoelt:

  • een hamam scrubwashandje;
  • een verzorgende olijfzeep;
  • een voedende olijfcrème.
Vrouw scrubt schouder in hamamruimte

Waarom een Do it yourself hamam?

Waan je even in een heerlijk warm oord zodat je het gevoel krijgt dat je op vakantie bent. Pak een moment voor jezelf en geniet van Oosterse sferen met dit Do it yourself hamam setje.

Geef je huid een boost met deze set zodat je er weer even tegenaan kan. 

Hamam setje met olijfzeep

Voordelen

Maak even tijd voor jezelf en geniet van het Do it yourself hamam ritueel wanneer het jou uitkomt. We hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

  • zijdezachte huid;
  • ervaar het hamam ritueel bij jou thuis;
  • meerdere keren te gebruiken.

Acties met Do it yourself hamam

Wil jij een hamam ritueel beleven met het Do it yourself hamam setje? Kies dan voor één van onderstaande arrangementen. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om dit setje bij het wellnessresort zelf aan te schaffen voor een heerlijke saunabeleving.

Hoe werkt een Do it yourself hamam? 

Waan jezelf in Oosterse sferen met het Do it yourself hamam setje. Begin met het scrubben van jouw huid met de scrubwashand om de dode huidcellen te verwijderen en reinig daarna je huid met de verzachtende olijfzeep. Nadat je jouw huid hebt afgespoeld breng je de de verzorgende olijfcrème op je lichaam. Jouw huid zal super zacht aanvoelen!

Voor wie is een Do it yourself hamam?

Het Do it yourself hamam setje is geschikt voor iedereen die het wellnessgevoel wil meenemen naar huis of dit tijdens jouw dagje wellness wil ervaren. 

Kan een Do it yourself hamam tijdens de zwangerschap?

Ja, je kan de Do it yourself hamam gebruiken tijdens de zwangerschap! Zeker tijdens de zwangerschap is het goed om even aan jezelf te denken en verwen jezelf daarom met een heerlijke Do it yourself hamam setje.

Hoe lang duurt een Do it yourself hamam?

Met dit ritueel ben je ongeveer 30 minuten bezig. Een ware weldaad voor jouw lichaam! 

Waar kan ik een Do it yourself hamam kopen?

Deze ontspannende set voor jouw lichaam kan je tijdens je bezoek bij één van de mooiste wellnessresorts kopen. Ook kan je bij vertrek deze set aanschaffen zodat je jouw dagje wellness verlengd en thuis nog lang kan nagenieten.