• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
Tanning Perfection Cream op een zonnebank

Zonnebanksessie

Een gezond kleurtje hebben kan altijd, ook in de winter! Werk aan je bruine teint tijdens jouw dagje wellness en geniet van een ontspannende zonnebanksessie! Je ontvangt een gratis Tanning Bronzer sachet. Deze sachet bevat een verzorgende en hydraterende crème die je aanbrengt voordat je onder de zonnebank gaat. Bijkomend voordeel: je wordt extra snel bruin.

Ontdek de voordelen

  • Man op zonnebank
  • Ergoline zonnebank
  • Ergoline zonnebank met handdoeken

Wat kan ik verwachten van een zonnebanksessie?

Je ontvangt van de receptionist een zonnebankmuntje. Verwijder de dode huidcellen door je huid vooraf te scrubben. Kleed je uit, breng de Tanning Bronzer aan op je huid en ontspan tijdens het zonnen. Word ontspannen wakker met een prachtige teint en breng tot slot een serum aan die je huid verstevigt.

Ergoline zonnebank

Waarom een zonnebanksessie?

Het hele jaar door een mooi kleurtje? Is er momenteel geen zon buiten en heb je wel zin om even aan je kleurtje te werken? Ontspan tijdens je bezoek aan jouw favoriete wellnessresort van een zonnebanksessie, dan heb je aan het einde van de dag het gevoel alsof je terugkomt van vakantie. Van binnen en van buiten!

Scrubzout op een zonnebank

Voordelen

Hoe fijn is het om tijdens jouw dagje wellness te genieten van een ontspannende zonnebanksessie? Probeer het en ontdek de voordelen:

  • het maakt niet uit wat voor weer het buiten is, binnen schijnt de zon altijd;
  • je wordt egaal bruin;
  • je maakt vitamine D aan;
  • het belangrijkste: een ontspannen moment voor jezelf.

Ontdek de beste sauna deals

Wil jij graag gebruik maken van de zonnebank? Boek één van onderstaande acties en reserveer een zonnebanksessie op de website van het desbetreffende wellnessresort óf bij de receptie!

Hoe werkt een zonnebanksessie? 

Een zonnebank kan, door middel van uv-lampen, zonlicht nabootsen. Hierdoor kan je het hele jaar door bruin worden! Geniet van een moment voor jezelf en geef je huid een gezonde kleur. 

Voor wie is een zonnebanksessie?

Een zonnebanksessie is geschikt voor zowel dames als heren vanaf 18 jaar. Werk aan je kleurtje tijdens jouw dagje wellness! 

Kan ik de zonnebank gebruiken tijdens de zwangerschap?

We raden het af om tijdens de zwangerschap onder de zonnebank te gaan. Kan je momenteel niet goed tegen hele warme ruimtes? Dan is wellicht een dagje wellness beter geschikt na de zwangerschap. Lees alle informatie over sauna en zwangerschap.

Hoe lang duurt een zonnebanksessie?

Geef je huid een bruin kleurtje en geniet 12 minuten onder de zonnebank. Je ontvangt bovendien een setje bestaande uit een scrub, zonnebankcréme en een verstevigend serum. Plan rustig totaal 20 minuten in voor jouw zonnebanksessie. 

Waar kan ik een zonnebanksessie boeken?

Je kan een ontspannende zonnebanksessie reserveren bij de mooiste wellnessresorts. Dit kan vooraf of ter plaatse bij de receptie van het desbetreffende wellnessresort.