• Vind de beste acties in één klik!
  • 100% beschikbaarheid
IWR saunanl splitscreen nachtrust 139 bw

Ontspanning begint bij sauna.nl

Gezond leven, we zijn er maar druk mee. Je zorgt dat je regelmatig beweegt, bewust gezond eet en je gaat voor een goede nachtrust. Maar ben je ook nog een beetje ontspannen? Neem eens tijd voor jezelf, met een dagje sauna. 

De onderstaande actie is helaas verlopen, maar niet getreurd, de beste acties vind je nog steeds op sauna.nl

Bekijk de beste deals

1

Ga offline met de beste sauna acties

4

Maak tijd voor jezelf met sauna.nl

3

Ontdek het positieve effect op jouw nachtrust

Vind de beste acties in één klik

Het is tijd voor wellness! Wij hebben de beste sauna aanbiedingen voor jou geselecteerd bij de mooiste wellnessresorts van Nederland én België. Beleef nu een dagje sauna tot maar liefst 40% korting op de dagentree.

Maak kennis met de mooiste wellnessresorts

Waan je in een wereld voor luxe met een bezoek aan de mooiste wellnessresorts van Nederland én België. Ontdek het wellnessresort waar jij blij van wordt en bekijk de beste saunadeals zodat het ontspannen bijna kan beginnen. Kies voor jezelf en ga eens een dagje offline en ervaar hoe fijn dit kan zijn!

Sauna en badkleding

Niet iedereen voelt zich comfortabel zonder badkleding. Wist je dat je tijdens een dagje sauna helemaal niet heel veel naakt bent? Je loopt in het wellnessresort rond in een badjas, in het restaurant en rustruimtes draag je ook een badjas. In de sauna kan je er zelfs voor kiezen om een handdoek om te slaan indien je dit prettig vind. Voel je hier nou niks voor of zou je eerst een dagje wellness willen ervaren met badkleding? Dan kan dat! Diverse wellnessresorts hebben speciale badkledingdagen waarbij het dragen van badkleding verplicht is. 

Rondje sauna

Ga je voor het eerst naar de sauna? Of wil je graag weten hoe een rondje sauna nou eigenlijk precies in zijn werk gaat? Wij hebben het voor je uitgestippeld zodat jij je goed kan voorbereiden op jouw saunadag. Er zijn verschillende stappen die je kan volgen zodat je optimaal kan genieten van jouw dagje uit. 

Vrouw brengt creme aan op schouder tijdens wellnessritueel

Word member van sauna.nl

  • Je ontvangt een exclusieve members only actie!
  • Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws
  • De leukste inspiratie en wellnesstips
  • De beste acties bij de mooiste wellnessresorts 

Inschrijven